Regiotafel Zuid-Holland | Eijffinger | 29 augustus | Zoetermeer

Op bedrijfsbezoek bij Eijffinger! Maandag 29 augustus organiseren we wederom een inspirerende Regiotafel voor de regio Zuid-Holland. Dit keer zijn we te gast bij Eijffinger, leverancier van behang en interieurstoffen met uitgesproken en kleurige dessins. Kom jij ook?

Regiotafel Zuid-Holland | Eijffinger | 29 augustus| Zoetermeer

Op bedrijfsbezoek bij Eijffinger! Maandag 29 augustus organiseren we wederom een inspirerende Regiotafel voor de regio Zuid-Holland. Dit keer zijn we te gast bij Eijffinger, leverancier van behang en interieurstoffen met uitgesproken en kleurige dessins. Kom jij ook?

VEEL INSPIRATIE ÉN ZELF CREATIEF AAN DE SLAG!

Op maandag 29 augustus organiseren we een inspirerende Regiotafel en zijn we van harte welkom bij Eijffinger in Zoetermeer. Hier wordt ons een kijkje in de keuken gegund en maken we kennis met de nieuwste (net gelanceerd of nog te lanceren) collecties en leren we meer over dit mooie Nederlandse bedrijf. Een flinke dosis inspiratie dus. Maar dat is niet alles: we mogen ook zelf aan de slag. Eijffinger daagt ons uit om in teams een inspirerende presentatie te ontwerpen voor een set in de showroom. Deze zullen worden beoordeeld door Eijffinger en het winnende ontwerp zal daadwerkelijk worden gerealiseerd. Hoe leuk is dat!

Omdat wij begrijpen dat ook mensen buiten de regio deze inspirerende middag niet willen missen hebben, is deze middag niet allen toegankelijk voor leden uit de regio, maar hebben we besloten dat alle leden van BNS Crisp zich aan kunnen melden. Wel is er een maximum van 15 deelnemers. Kortom meld je snel aan want vol=vol.

Let op: Je aanmelding is pas compleet als je een mail naar [email protected] hebt gestuurd en hierop een bevestiging hebt ontvangen. Alleen aangeven op facebook dat je aanwezig bent is niet voldoende. Daarnaast gaan we ervan uit dat, als je je aanmeldt, je ook aanwezig bent. Mocht het onverhoopt toch niet lukken, meld je dan tijdig af. Dan kunnen we iemand anders blij maken met jouw plek.

Het programma ziet er als volgt uit:

13:00 uur – Ontvangst en bijpraten incl. verzorgde lunch

13:45 uur – Welkom door Monique & Lotte van BNS Crisp en Floor van Eijffinger

14:00 uur – Presentatie & kijkje in de keuken van Eijffinger

15:00 uur – Competitie: ontwerp een inspirerende showroom set

16:00 uur – Afsluiting & bekend maken winnaar

Handige informatie op een rijtje:

Waar: Eijffinger, Heliumstraat 100 in Zoetermeer (gratis parkeren voor de ingang)

Wanneer: Maandag 29 augustus van 13:00 tot ongeveer 16:00 uur

Kosten: €10 p.p. voor een heerlijke lunch (je krijgt hiervoor een tikkie)

Aanmelden: Stuur een mailtje naar [email protected]

Nog geen lid van BNS Crisp? Sluit een keer vrijblijvend aan! Stuur een mail naar [email protected] voor meer info.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Masterclass The History of Wallpaper | Issabella van Baaren en magazine Herenhuis | Amersfoort | 30 september & 11 november 2022

Issabella van Baaren en magazine Herenhuis organiseren op 30 september en 11 november 2022 de masterclass ‘The History of Wallpaper’. In het ochtendprogramma komen diverse technieken en symboliek van patronen aan bod. Na de inbegrepen lunch verplaatst de Masterclass naar de Volmolen in Amersfoort, waar de katoendrukkerij is gevestigd. Hier maak je o.a. kennis met de blokdruktechniek en ga je er ook daadwerkelijk mee aan de slag.

GLUE Amsterdam | 15 t/m 17 september 2022

Op een mooie dag in september een route volgen langs allerlei designs. Wie wilt dat nou niet? Gelukkig komt GLUE Amsterdam eraan: een driedaagse designroute van en voor Amsterdamse ontwerpers, het grote publiek, architecten, merken, showrooms, galeries, academies en andere collega’s.