Regiotafel Midden-Nederland | 1 juli 2022

Op vrijdag 1 juli 2022 organiseren Claudia Echten, Petra Sloot en BNS Crisp voor de tweede keer de Regiotafel Midden-Nederland, deze keer op een leuke plek in Amersfoort, een centrale locatie waar iedereen die lid van BNS Crisp is, welkom is!

HOE HAAL JE MEER UIT EEN KLANT? 

Op vrijdag 1 juli 2022 organiseren Claudia Echten, Petra Sloot en BNS Crisp weer de Regiotafel Midden-Nederland. Deze keer op een leuke plek in Amersfoort, een centrale locatie waar iedereen die lid van BNS Crisp is, welkom is! 

Vorige keer bespraken we met een klein groepje de offerte en wat daar allemaal bij komt kijken. Een lastig onderdeel bleek om je klant na het opleveren van een interieurplan ‘vast te houden’, zodat je op een natuurlijke manier nog verschillende services -zoals de aankoop van meubels en het uitwerken van meerwerk- mag uitvoeren voor je klant. Vandaar het thema: Hoe haal je meer uit een klant? NB: met dit onderwerp wordt er met name op stylisten op de particuliere markt gericht, maar iedereen is natuurlijk welkom!

Het programma ziet er als volgt uit:

10:15 uur – Start met koffie, thee & wat lekkers en een korte voorstelronde 
10:45 uur – Uitwisseling ervaringen rondom het thema 
11:45 uur – Korte presentatie project van één van de deelnemers 
12:00 uur – Gelegenheid tot het stellen van vragen/ doorpraten n.a.v. de presentatie en het thema
12:45 uur – Afsluiting & napraten voor wie dat wilt

Subvragen zijn: 

  • Hoe kun je (beter) inventariseren waar een klant behoefte aan heeft, naast interieuradvies? 
  • Hoe voer je het ‘verkoopgesprek’ aan het einde van de kennismaking/ oplevering plan? 
  • Hoe raak je makkelijker bij de uitvoering betrokken, zodat de kans groter is dat het project achteraf geschikt is voor je portfolio? 
  • Op welke gebieden kun je marge realiseren, of extra uren betaald krijgen?

PS: je kunt op de locatie waar de Regiotafel gehouden wordt, ook heerlijk (biologisch) lunchen. Dus voor wie dat wil, is er de mogelijkheid om na te praten tijdens een lunch (voor eigen rekening). 

Handige informatie op een rijtje:

Waar: Amersfoort, B.A.S. Bites and Store, Textielweg 15B (bedrijventerrein De Isselt) 
Wanneer: Vrijdag 1 juli, 10:15 tot 12:45 uur
Kosten: €7,50 – €10 p.p. voor koffie, thee en lekkers (afhankelijk van aantal consumpties).
Aanmelden: Geef je op via een mailtje aan [email protected] Ook als je niet kunt komen, maar wel interesse hebt, kun je even mailen! 

Ook als je niet kunt komen, maar wel interesse hebt, kun je even mailen! En een verzoekje van ons: als je niet kunt of geen interesse hebt, wil je dan mailen om de reden hiervan door te geven? Hier kunnen we van leren en het aanbod van de tafel mee verbeteren. 

  • De volgende tafel is op vrijdag 4 november, noteer het alvast in je agenda! We gaan dan op bedrijfsbezoek in (omgeving) Amsterdam! 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Zelf trends leren spotten en toepassen | Jan Agelink |Vanaf 27 september

Exclusieve serie masterclasses met trend forecaster, Jan Agelink. Je werkt vandaag aan passende interieurs van morgen voor je klanten. Je bent vandaag bezig met het maken van interieur concepten en moodboards, kleurpaletten uitkiezen en nadenken over de functie van de ruimte voor je opdrachtgever.