Rebellenclub Inspiratiesessie | Utrecht | 14 maart | deelname is kosteloos voor leden

De Rebellenclub nodigt jou als styliste uit voor een inspiratiesessie in ons Experience Center Homestudios. Hier vind je namelijk ruim 7000 vierkante meter inspiratie!

Kom jij naar de inspiratiesessie?


De Rebellenclub nodigt jou als styliste uit voor een inspiratiesessie in ons Experience Center Homestudios. Hier vind je namelijk ruim 7000 vierkante meter inspiratie!

Tijdens een Rebellenclub inspiratiesessie kom je meer te weten over onze club, gaan we dieper in op onze collectie en laten we je kennis maken met ons styling atelier, waar je alles te weten komt over de mogelijkheden in maatwerk producten, houtsoorten en stofstalen. Ook zullen er regelmatig verschillende inspirerende gastsprekers aanwezig zijn.

Een Rebellenclub inspiratiesessie duurt ongeveer 2 uur en zal in de ochtend plaats vinden. Uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie of thee en iets lekkers. 

rebellenclub inspiratiesessie

Aanmelden

Zien we jouw binnenkort bij de inspiratiesessie? Meld je dan nu aan voor één van de inspiratiesessies door een mail te sturen naar nina@rebellenclub.com

Data

Fysieke inspiratiesessie

Dinsdag 14 maart van 10:00 – 12:00 uur

Locatie

Homestudios Experience Center
Proostwetering 31
3543 AB Utrecht

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Trendz voorjaar | Gorinchem | 8, 9 & 10 januari

Hoe ziet de winkel van de toekomst eruit? En welk type souvenirs werken omzetverhogend? De antwoorden worden gegeven op de voorjaarseditie van vakbeurs Trendz 2023 die op 8, 9 en 10 januari wordt gehouden in Evenementenhal Gorinchem.

Circular design class

Circular Design Class | CIRCO | 17 februari

In deze training word je als ontwerper inhoudelijk opgeleid op het gebied van circular design, pas je dit toe op je eigen case en krijg je inzicht in je rol bij het realiseren van circulaire producten en diensten.