RE/LIVING trendlezing: Colour Flow 2024, the Story of Connection | Interieurprofessionaldag | 27 juni 2022

Interieurprofessionaldag RE/LIVING trendlezing: Colour Flow 2024, the Story of Connection. Tijdens haar presentatie verbindt Elsje van Niekerk wereldwijde ontwikkelingen en veranderende consumenten waardes met ontwikkelingen op het gebied van design, kleur en materiaal. En deelt zij haar laatste Salone del Mobile ontdekkingen.

Het lockdownloze leven went snel en ondanks het feit dat online meeten helemaal zo gek nog niet is, kijken wij uit naar live inspiratie. Die aanleiding zorgde ervoor dat de Woonindustrie, BNS Crisp en NIA ACADEMIE hun kwaliteiten bundelden, fris van start gaan en op maandag 27 juni 2022 een gloednieuwe live interieurprofessionaldag met het thema ‘RE/LIVING’ organiseren in Nieuwegein. En jij kunt erbij zijn! 

Keynote Colour Flow 2024, the Story of Connection

De presentatie Colour Flow 2024, the Story of Connection gaat over de concepten, materialen en kleuren trends voor 2024, deze trends zijn gebaseerd op het lange termijn onderzoek van Oltmans van Niekerk. 

Tijdens haar presentatie verbindt Elsje van Niekerk wereldwijde ontwikkelingen en veranderende consumenten waardes met ontwikkelingen op het gebied van design, kleur en materiaal. En deelt zij de laatste Salone del Mobile ontdekkingen.

Over Elsje van Niekerk

RE/LIVING keynote spreker, Elsje van Niekerk is Creative Director en mede-oprichter van trend forecast bureau OvN/ Oltmans van Niekerk. Ze presenteert regelmatig op bijeenkomsten over de hele wereld waar ze inzicht geeft in de belangrijkste aanjagers van verandering, toekomstige consumentenwaarden en inspiratie biedt voor ontwerp-, materiaal- en kleurconcepten. 

Over OvN/ Oltmans en van Niekerk

Oltmans van Niekerk is een wereldwijd onderzoeks- en innovatiebureau dat bedrijven helpt bij het identificeren van kansen in de snel veranderende wereld van vandaag. 

Oltmans van Niekerk bestudeert, interpreteert en presenteert de politieke, economische, sociale en technologische ontwikkelingen die van invloed zijn op mensen en hun waarden en vertaalt deze naar product- en kleurconcepten. 

Klanten van Oltmans van Niekerk zijn Target, New Balance, Sony, IIttala, H&M, Abercombie and BMW.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Elevator Pitches | Nidum X Festival Interieur | 24 juni 2022

Tijdens Nidum X Festival Interieur (24 juni 2022) heb je de gelegenheid om te kiezen tussen twee programmaonderdelen: elevator pitches of inspiratieroute Nidum en Ovum. Bij de elevator pitches zijn er enkele sprekers over onderwerpen als kunst en dessin. Hier lees je over de pitchers en de merken die zij aan bod laten komen.