RE/LIVING: Interieurprofessionaldag op maandag 27 juni

RE/LIVING: Interieurprofessionaldag op maandag 27 juni 2022.

Het lockdownloze leven went snel en ondanks het feit dat online meeten helemaal zo gek nog niet is, kijken wij uit naar live inspiratie. Die aanleiding zorgde ervoor dat de Woonindustrie, BNS Crisp en NIA ACADEMIE hun kwaliteiten bundelden, fris van start gaan en op maandag 27 juni a.s. een gloednieuwe live Interieurprofessionaldag met het thema ‘RE/LIVING’ organiseren in Nieuwegein. En jij kunt erbij zijn!

Wat kun je verwachten?
De laatste trends uit Milaan, kleur en inspiratie verpakt in de vorm van lezingen, talks, workshops en een interieurinnovatie-route langs alle fijne dingen in De Woonindustrie. Geen subsessies meer via een tv-scherm, maar inspiratie waar je live bij kan zijn, blij van wordt en nog lang van na kunt genieten. Tussendoor kun je heerlijk bijpraten met collega’s uit het vak. Wat zijn we er aan toe!

Ben jij erbij? Zet dan 27 juni alvast in je agenda! We houden je op de hoogte en komen snel met een inspirerend programma, zodat je je als Early Bird alvast kunt inschrijven met mooie korting!

Het programma:
10:00 – Ontvangst: barista en zoetigheden
10:30  – Key-note Colour Flow 2024, The Story of Connection door Creative Director Elsje van Niekerk
11:30 – Eerste ronde subsessie; Men kiest voor Personal Branding door Daniëlle van Dongen, Kleur door Jelena Brillenburg Wurth of de Re/living route
12:30 – Lunch in het Atrium (broodjes, salades, sappen en smaakwater)
13:30 – Tweede ronde subsessie, men kiest voor Personal Branding door Daniëlle van Dongen of Kleur door Jelena Brillenburg Wurth
14:45 – Re/Living route langs exposanten van de Woonindustrie
15:30 – Borrel in het Atrium (borrelplanken met lekkers, wijn, bier, fris en sap)
16:30 – Afsluiten

Over NIA ACADEMIE
NIA ACADEMIE is een particulier opleidingsinstituut, opgericht door interieurontwerpers.
Wij verzorgen cursussen en opleidingen voor startende interieurstylisten en -ontwerpers en ervaren professionals. Door onze ervaring in de interieurbranche en ons uitgebreide netwerk van vakmensen en bedrijven, houden we het onderwijs up-to-date en mogen we onszelf
specialist op het gebied van interieuronderwijs noemen.

Over BNS Crisp
Kennis uitwisselen, kruisbestuiven en de verdere ontwikkeling van het vak zijn sleutelwoorden. Voor ruim 350 leden worden zowel online als live informatieve en inspirerende bijeenkomsten, masterclasses en events georganiseerd. Zowel voor nieuwkomers als voor de meer ervaren stylist. De leden vertegenwoordigen gezamenlijk een landelijk dekkend netwerk.

Over de Woonindustrie De Interieur Professionaldag vindt plaats in de Homebase van BNS Crisp, De Woonindustrie in Nieuwegein. Jullie worden ontvangen in het Atrium. De Woonindustrie is met haar centrum voor wonen de ontmoetingsplek voor innoverende en inspirerende merken, fabrikanten, producenten, retailers, stylisten, architecten en consumenten. Een centrum waar exposanten, retail en wholesale brands elkaar versterken en waar retailers inkopen en inspiratie opdoen. Het is ook de plek waar consumenten de mogelijkheid hebben om inzicht te krijgen in het totaalaanbod dat wordt getoond op het gebied van wonen en lifestyle.

Locatie

De Woonindustrie is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets en het OV. Er is een grote parkeerplaats pal voor de locatie en een tram- en bushalte van 4 minuten lopen afstand. Plan je route hier: De Woonindustrie Symfonielaan 1 3438 EW Nieuwegein

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Elevator Pitches | Nidum X Festival Interieur | 24 juni 2022

Tijdens Nidum X Festival Interieur (24 juni 2022) heb je de gelegenheid om te kiezen tussen twee programmaonderdelen: elevator pitches of inspiratieroute Nidum en Ovum. Bij de elevator pitches zijn er enkele sprekers over onderwerpen als kunst en dessin. Hier lees je over de pitchers en de merken die zij aan bod laten komen.