Ontvangst BNS Crisp leden vooraf aan Design District | 26 mei | Van Nelle

Ga jij dit jaar naar Design District in Rotterdam en ben je BNS Crisp lid? Combineer je bezoek dan met de persoonlijke ontvangst - vooraf aan de beurs - door BNS Crisp partner Huijser Meubelagenturen in hun nieuwe showroom in de Van Nelle Fabriek.

Tijdens Design District opent BNS Crisp partner Huijser Meubelagenturen haar prachtig vernieuwde showroom in de Van Nelle Fabriek. Op vrijdag 26 mei ontvangen zij graag BNS Crisp leden voorafgaand aan de beurs met een kop koffie of thee en wat lekkers. Naast dat je meer te weten komt over de merken van Huijser Agentuur (onder andere KFF, Asco & Kula) krijg je ook een unieke rondleiding door de fabriek inclusief een bezoek aan de Tearoom en kun je uiteraard aansluitend de beurs bezoeken. Een mooie combi!

Stand KFF tijdens Salone in Milaan

Programma

09.30: Ontvangt koffie of thee en lekkers
09.45: Presentatie merken Huijser Agentuur (onder andere KFF, Asco, Kula)
10.15: Rondleiding door showroom Van Nelle incl. bezoek aan de Tearoom
10:45: Bezoek aan de beurs op eigen gelegenheid

Meer over Huijser

Huijser is agent van een aantal mooie Duitse meubelmerken, waaronder KFF (zitmeubelen) en ASCO (vooral focus op tafels). Al enkele jaren heeft KFF en ASCO haar showroom in het iconische gebouw de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Vlak voor Design District is deze showroom volledig verbouwd, en omgetoverd tot een waar experience centre. Waar ook alle nieuwe modellen die in Milaan zijn geïntroduceerd worden gepresenteerd. Tijdens Design District wordt deze nieuwe showroom geopend.

Welke BNS partners tref je nog meer aan op Design District:

 • Cerriva – stand V60
  Cerriva specialiseert zich in het adviseren en verkopen van keramische wand- en vloerafwerkingen. Middels hun tegels verbinden ze mens, functie en ruimte: Tiles That Connect!
  Haal als BNS lid je goodie bag van Cerrina op bij de stand V60
 • Decolegno – stand V17
  DecoLegno is exclusief distributeur van de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. De decors én voelbare structuren in de collectie geven de beleving van echte materialen zoals hout, marmer, leer, textiel of natuursteen.
 • Geberit – stand V93
  Geberit AquaClean – dé douchewc – reinigt de billen met warmwater middels de ingebouwde douchefunctie. Water is verfrissend, hygiënisch, reinigend en bijzonder comfortabel. Ontwerper Christoph Behling combineerde esthetiek met functionaliteit.
 • Leolux – stand V74
  Het familiebedrijf Leolux produceert hoogwaardige designmeubelen voor een internationale markt: banken, fauteuils, stoelen, (salon)tafels en accessoires op bestelling, voor interieurs waarin stijl, kwaliteit en functionaliteit vooropstaan. Er zijn drie merkcollecties: Leolux, Pode en Évidence.
 • Vloerkledenwinkel – stand S12
  Als familiebedrijf met meer dan 40 jaar kennis van en ervaring met vloerkleden, staan zij voor kwaliteit, persoonlijk advies en de allerbeste service. 

Praktisch

Datum: vrijdag 26 mei
Tijd: 09:30 – 10:45 uur
Locatie: Showroom Huijser, Van Nelle Fabriek
Kosten: Gratis voor leden van BNS Crisp

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Art workshop | 2 juni | Haarlem | Werk aan de muur

Vrijdag 2 juni origaniseert BNS Crisp partner Werk aan de Muur een gratis Art workshop bij hun op kantoor in Haarlem! In een interactieve workshop maak je kennis met het interieur professional programma, handige tools voor het visualiseren van kunst in jouw interieurontwerp en laten ze zien hoe je kunt navigeren door de collectie.