Online lichtcursus: Leren werken met licht | De Lichtschool | met een mooie korting voor leden

Wil jij meer leren over licht? Volg dan deze 3-delige online cursus van Annelies Valentijn. Ben jij BNS Crisp lid dan krijg je ook nog een mooie korting op deze cursus.

In 6 maanden meer omzet met een berg creatieve licht skills in je broekzak!

Bij de meest creatieve online lichtcursus in Nederland en België!

  • Heb je moeite met het opstellen van een professioneel lichtplan en vind je het een uitdaging om je lichtontwerp zelfverzekerd aan je klant te presenteren?
  • Raak je steeds vaker in gesprek met klanten die vragen om een lichtplan bij je interieurontwerp, maar ben je momenteel terughoudend of stuur je ze zelfs door naar iemand anders?
  • Ben je onzeker over welke technische en decoratieve lichtmerken passen binnen het budget van je klant? Hierdoor loop je vast in het bedenken van voorstellen en besteed je uren aan online zoekwerk.
  • Verlang je ernaar om de technische vragen over lichtkeuzes van je opdrachtgevers of de elektricien met vertrouwen te beantwoorden, maar lukt dit niet altijd?

Meld je dan aan voor de Online lichtcursus van De Lichtschool!

Wat houdt de online lichtcursus in?

Een goed doordacht lichtplan gaat verder dan enkel decoratieve armaturen plaatsen. In deze online lichtcursus leren wij je kijken naar en werken met licht: direct en indirect licht, lichtkleur en -contrast en licht op verschillende hoogtes.

We leggen de bewezen layered lighting methode uit die ervoor zorgt dat je precies die licht-pijnpunten in een bestaand interieur kunt benoemen en de methode waarmee je voor een nieuw lichtplan precies voldoende licht voorstelt.

In deze online lichtcursus leren we je in 3 waardevolle online lessen van ieder 75 minuten alles over licht en creatieve lichtplannen maken. De techniek helder en praktisch uitgelegd.

Meer informatie en inschrijfmogelijkheden: www.delichtschool.nl

BNS Crisp-leden krijgen 5% korting. Zie de kortingscode in het ledendeel. Ben jij nog geen lid? Bekijk dan hier de mogelijkheden voor een lidmaatschap.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ga met BNS Crisp naar de DDW | 27 oktober | Eindhoven

Wil jij in één dag de hoogtepunten van de Dutch Design Week zien en netwerken met collega’s uit het vak? Stap samen met ons op de fiets voor een inspirerende route door Eindhoven waarbij we diverse DDW-locaties en -exposities bezoeken.