OBJECT | Rotterdam | 10 t/m 12 februari

‘Bezoekers moeten het gevoel krijgen van een tentoonstelling en niet van een verkoopbeurs, al is het dat wel’, zegt directeur Anne van der Zwaag van Object. ‘Maar je koopt de objecten rechtstreeks van de ontwerpers, met een persoonlijke toelichting.’

10 tot en met 12 februari 2023 staat OBJECT wederom voor ons klaar in het iconisch HAKA-gebouw om ontwerpen van designers te laten zien. Object is een beurs waarbij jonge en gevestigde ontwerpers een laagdrempelig podium krijgen om hun werk te tonen en te verkopen. Het leuke van deze beurs is dat de ontwerpers zelf aanwezig zijn en hun eigen werk toelichten.

‘Bezoekers moeten het gevoel krijgen van een tentoonstelling en niet van een verkoopbeurs, al is het dat wel’, zegt directeur Anne van der Zwaag van Object. ‘Maar je koopt de objecten rechtstreeks van de ontwerpers, met een persoonlijke toelichting.’

OBJECT Rotterdam
Bron: OBJECT Rotterdam

Over OBJECT

OBJECT is een uniek pop-up platform voor designlabels, bekende ontwerpers en aanstormende talenten. Werkzaam in uiteenlopende design gebieden en met verschillende materialen. OBJECT begeeft zich op het snijvlak van design, crafts, mode, architectuur en kunst en is een must see voor mensen op zoek naar interieur inspiratie, designliefhebbers, vakgenoten en verzamelaars. 

Over Anne van der Zwaag

Directeur en eigenaar van OBJECT is Anne van der Zwaag, ook oprichter van kunstplatform BIG ART. Anne van der Zwaag is cultureel ondernemer en als curator, publicist en consultant werkzaam in het creatieve en commerciële veld. Anne stelde grote tentoonstellingen samen als Pastoe (Kunsthal), WIT (Nederlands Fotomuseum), BAL! (Paleis Soestdijk), Must See (Zuiderzeemuseum) en schrijft boeken over design, kunst, mode, architectuur en kleur. Ze adviseert bedrijven en neemt zitting in verschillende besturen en jury’s en is als gastdocent aan academies verbonden. OBJECT heeft ze in 2012 overgenomen en wordt jaarlijks georganiseerd door haar gedreven team van art professionals en design liefhebbers.

OBJECT Rotterdam
Anna van der Zwaag

Handige info

Locatie: HAKA-gebouw, Vierhavensstraat 40, Rotterdam
Tijd: Dagelijks 11 – 18 uur
Kosten:
€15,- (CJP €12) vrije toegang voor kinderen onder 12

Lees meer informatie over OBJECT Rotterdam op de website.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Trendz voorjaar | Gorinchem | 8, 9 & 10 januari

Hoe ziet de winkel van de toekomst eruit? En welk type souvenirs werken omzetverhogend? De antwoorden worden gegeven op de voorjaarseditie van vakbeurs Trendz 2023 die op 8, 9 en 10 januari wordt gehouden in Evenementenhal Gorinchem.

Circular design class

Circular Design Class | CIRCO | 17 februari

In deze training word je als ontwerper inhoudelijk opgeleid op het gebied van circular design, pas je dit toe op je eigen case en krijg je inzicht in je rol bij het realiseren van circulaire producten en diensten.