Nieuwe ledenbijeenkomst | 3 april | Homebase

Ben jij dit jaar, of tijdens een van de corona jaren, lid geworden van BNS Crisp dan nodigen wij jou graag uit voor de nieuwe ledenbijeenkomst op maandag 3 april in onze Homebase in Nieuwegein.

De nieuwe ledenbijeenkomst is ervoor bedoeld om jou wegwijs te maken binnen ons netwerk en draait vooral om kennismaken; met BNS Crisp en met elkaar. Zodat jij alles uit je lidmaatschap kunt halen. 

Tijdens deze bijeenkomst vertellen we over het ontstaan van BNS Crisp, wat onze missie & visie is en met welke toekomstplannen we op dit moment bezig zijn. Uiteraard is het mogelijk om al je vragen te stellen. We horen namelijk heel graag waar jij als BNS Crisp lid behoefte aan hebt en ook wat je zelf zou kunnen en willen bijdragen aan BNS Crisp. Ook komt het samenstellen van een portfolio en de mogelijkheid om mee te doen aan commerciële opdrachten kort aan bod. Daarnaast is er uiteraard de ruimte om elkaar beter te leren kennen en is het mogelijk om na de bijeenkomst nog gezamenlijk na te praten onder het genot van een drankje. 

Normaal organiseren wij deze nieuwe ledenbijeenkomsten zo’n 2x per jaar. Helaas hebben we de afgelopen jaren geen fysieke bijeenkomsten kunnen organiseren. Daarom zijn bij deze bijeenkomst niet alleen nieuwe leden uitgenodigd, maar ook de leden die tijdens de corona-periode zijn aangehaakt. 

Wij hopen van harte dat je erbij bent 3 april.

Ben jij erbij?

Stuur dan een mailtje naar Lotte met het e-mailadres Lotte@bnscrisp.nl


Handige info

Waar:

In onze homebase (De woonindustrie)
Symfonielaan 1, Nieuwegein

Wanneer:

Maandag 3 april

Tijd:

Van 14:00 tot 16:00 uur.

Kosten:

Deelname is kosteloos!

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Material District | 8-10 maart | Utrecht

et 150 exposanten, een materialenbeurs van 250 materialen en een lezingenprogramma met 50 sprekers staat hét materialenevent voor (interieur)architecten en R&D professionals volledig in het teken van materiaalinnovaties voor het ruimtelijke domein.

Ambiente 2023 | 3-7 feb | Frankfurt

Nieuwe perspectieven openen onverwachte kansen. Op ‘s Werelds toonaangevende beurs voor consumptiegoederen Ambiente ontdek je de veranderingen in de markt en kijken we naar de toekomst.