Nieuwe ledenbijeenkomst | 3 juni & 14 oktober 2024 | Homebase (Nieuwegein) | gratis voor leden

Ben jij dit jaar lid geworden van BNS Crisp dan nodigen wij jou graag uit voor de nieuwe ledenbijeenkomst op maandag 20 november in onze Homebase in Nieuwegein. Deelname is gratis voor leden.

Ben jij onlangs nieuw BNS Crisp lid geworden? En wil je meer weten over de vereniging, de mogelijkheden en de meerwaarde van jouw lidmaatschap? Kom dan naar de nieuwe ledenbijeenkomst op woensdag 20 november 2024.

De nieuwe ledenbijeenkomst is ervoor bedoeld om jou wegwijs te maken binnen ons netwerk en draait vooral om kennismaken; met BNS Crisp en met elkaar. Zodat jij alles uit je lidmaatschap kunt halen. Ben jij nog geen lid van BNS Crisp maar zou je toch graag de voordelen van een lidmaatschap willen? Bekijk dan hier de mogelijkheden voor een lidmaatschap en schrijf je in – zodat je ook naar de bijeenkomst kan.

Tijdens deze bijeenkomst vertellen we over het ontstaan van BNS Crisp, wat onze missie & visie is en met welke toekomstplannen we op dit moment bezig zijn. Uiteraard is het mogelijk om al je vragen te stellen. We horen namelijk heel graag waar jij als BNS Crisp lid behoefte aan hebt en ook wat je zelf zou kunnen en willen bijdragen aan BNS Crisp. Ook komt het samenstellen van een portfolio en de mogelijkheid om mee te doen aan commerciële opdrachten kort aan bod. Daarnaast is er uiteraard de ruimte om te netwerken, elkaar beter te leren kennen en is het mogelijk om na de bijeenkomst nog gezamenlijk na te praten onder het genot van een drankje. 

Wij organiseren meerdere keren per jaar een nieuwe ledenbijeenkomst waarbij je van harte welkom bent, zodat jij het maximale uit je lidmaatschap kunt halen. Deelname is gratis voor leden!

Wij hopen van harte dat je erbij bent 20 november.

Ben jij erbij?

Stuur dan een mailtje naar Lotte met het e-mailadres Lotte@bnscrisp.nl


Handige info

Waar:

In de BNS Crisp Homebase (De woonindustrie)
Symfonielaan 1, 3438 EW Nieuwegein

LET OP:

Voordat je verder naar binnen kan in De Woonindustrie (DWI), moet je geregistreerd zijn. Dit doe je door een toegangs QR-code aan te maken via hun website. Deze QR-code scan je naast de servicebalie tegenover de ingang. Hierdoor weet DWI wie er in het gebouw zijn (bijvoorbeeld in geval van calamiteiten). Een eerstvolgende keer dat je naar De Woonindustrie komt, kan je gewoon dezelfde QR-code gebruiken die op jouw naam en e-mailadres staat. Wel zo handig!

Wanneer:

Maandag 20 november

Tijd:

Van 14:00 tot 16:00 uur.

Kosten:

Deelname is kosteloos!

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ga met BNS Crisp naar de DDW | 27 oktober | Eindhoven

Wil jij in één dag de hoogtepunten van de Dutch Design Week zien en netwerken met collega’s uit het vak? Stap samen met ons op de fiets voor een inspirerende route door Eindhoven waarbij we diverse DDW-locaties en -exposities bezoeken.