Nieuwe editie Masterclasses Monique van der Reijden

De trendtalks van Monique zijn heel toegepast, er worden veel interieurs, producten, kleuren, materialen en structuren getoond. Je krijgt een overvloed aan inspiratie die je direct kunt toepassen in je bedrijf.

nieuwe editie, nieuwe kansen

TRENDSIGNALEMENTEN HERKENNEN EN VERTALEN


EXCLUSIEVE serie MASTERCLASSES
In samenwerking met BNS Crisp geeft journalist en trendwatcher Monique van der Reijden een serie exclusieve Masterclasses over de internationale trends! Per masterclass presenteert Monique twee nieuwe interieur- en designtrends. De presentatie zit vol inspiratie, stylingtips en kleur- en materiaalcombinaties. Daarnaast ga je in deze masterclass aan de slag met het herkennen en vertalen van trends voor je eigen bedrijf.

THE MASTER
Monique reist de hele wereld over op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in interieurtrends en daarnaast maakt ze trendproducties voor o.a. Elle Decoration, Eigen Huis & Interieur en trendcompass.nl. De trendtalks van Monique zijn heel toegepast, er worden veel interieurs, producten, kleuren, materialen en structuren getoond. Je krijgt een overvloed aan inspiratie die je direct kunt toepassen in je bedrijf.

WAT LEER JE IN DEZE MASTERCLASS?

 • Wat zijn de trends en noviteiten van dit moment? (we behandelen 2 actuele trends per les)
 • Hoe maak je de vertaalslag van deze trends naar een interieur? (2D, 3D, verschillende ruimtes, etc.)
 • Inspirerende stylingtips
 • Kennis van interessante nationale en internationale ontwerpers, stylisten en podia

WAAROM JE DEZE MASTERCLASSES WILT VOLGEN

Na iedere masterclass heb je:

 • Verdieping aangebracht in het signaleren van trends
 • Je stylingtechnieken verbeterd en je eigen stijl & smaak gefinetuned
 • Gebruik gemaakt van nieuwe kleuren, materialen, vormen en dessins die ertoe doen in het interieur van de toekomst.
 • Trendsignalementen en stylingtips verzameld die concreet en meteen in de dagelijkse praktijk toe te passen zijn

Na afloop van de Masterclasses kijk je anders naar interieurs in het algemeen en naar stylingtechnieken en details in het bijzonder. Je verhoogt je niveau van interieurs inrichten en stylen en bent in staat om in meerdere woonstijlen de laatste trends te kunnen toepassen.

VOOR WIE?
Deze Masterclasses zijn bedoeld voor interieurprofessionals; ervaren bloggers en vloggers, influencers, interieurstylisten, interieurontwerpers, inkopers, vastgoedstylisten, groenstylisten, interieurarchitecten, interieurbouwers, assortimentontwikkelaars en retailmanagers in de interieurbranche.

Kortom: Iedereen die bezig is met interieurvormgeving en het samenstellen van collecties.

KORTING VOOR BNS CRISP LEDEN
Als lid van de beroepsvereniging BNS Crisp ontvang je een fikse korting op de masterclasses. Dit geldt bij inschrijving voor het volledige pakket, én als je je in wilt schrijven voor een enkele masterclass. Let dus goed op met welke inschrijfbutton je je aanmeldt!

“Om te kunnen inspireren moet je zelf ook geïnspireerd blijven. Met het aanbieden van deze masterclasses tillen wij de vakkennis en professionaliteit van onze leden naar een hoger plan en dat is nu juist de rol van onze beroepsvereniging: bijblijven in je vak.”

Carin Frijters, voorzitter BNS Crisp

PRAKTISCHE INFORMATIE
Alle lessen vinden plaats in het ETC in Culemborg.

MASTERCLASS DATA

 • Maandag 28 juni 2021
 • Maandag 1 november 2021
 • Maandag 7 februari 2022

AANTAL DEELNEMERS
Bij minimaal 15 deelnemers gaat de tweede editie van de Masterclasses door en start op maandag 28 juni 2021. Om alle deelnemers persoonlijke aandacht te geven tijdens de lessen is het maximale aantal deelnemers 25.

LESTIJDEN
Gedurende de dag is er koffie, thee en een lekkernij beschikbaar. We starten om 10.00 (vanaf 9.45 uur binnenlopen), pauzeren van 12.00 tot 13.00 uur. De lunch is inbegrepen. En sluiten de dag omstreeks 15.00 uur af.

INSCHRIJVEN
Let op! Je betaalt met Ideal en ontvangt direct een factuur in je mailbox.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.


NIET LEDEN PRIJS EXCLUSIEVE MASTERCLASS SERIE                  
Je neemt deel aan de volledige serie masterclasses ‘Trendsignalementen herkennen en vertalen’ (in totaal drie lessen) en haalt zo het maximale resultaat uit jezelf en de tweede editie. Je betaald hiervoor € 1.495,-

LEDEN PRIJS EXCLUSIEVE MASTERCLASS SERIE
Je bent basis- of volledig lid van BNS Crisp en geniet van een directe korting van € 400,- op de masterclasses ‘Trendsignalementen herkennen en vertalen’ (in totaal drie lessen) en betaalt slechts € 1.095,- voor de volledige serie.

LOSSE LES PRIJS NIET LEDEN
Deelnemen aan een losse Masterclass ‘Trendsignalementen herkennen en vertalen’ dag behoort tot de mogelijkheden en kost € 575,- voor niet BNS Crisp leden.

LOSSE LES PRIJS LEDEN
Deelnemen aan een losse Masterclass ‘Trendsignalementen herkennen en vertalen’ dag voor BNS Crisp basis-, of volledige leden kost slechts € 395,- per les.

Mocht je na het lezen van alle informatie over deze exclusieve serie Masterclasses ‘Trendsignalementen herkennen en vertalen’ vragen hebben mail met amara@bnscrisp.nl.

*Gezien de overweldigende belangstelling tijdens de eerste Masterclass ‘Trendsignalementen herkennen en vertalen’ editie zijn er geen mogelijkheden om lessen te verplaatsen of misgelopen lessen in te halen. Wij danken jullie voor dit begrip.

“Deze masterclasses zijn een superboost! Monique van der Reijden is geweldig op de hoogte van alles wat er speelt en nieuw is op de markt. En ze deelt dat vol energie en enthousiasme.
Vooral in het afgelopen jaar, tijdens de pandemie, waren deze masterclasses een bron van informatie die mijn adviezen een enorme opwaarste kracht hebben gegeven.”

Jelena Brillenburg Wurth, interieurprofessional Ruim Interieurstyling en ambassadeur BNS Crisp

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Digitale tafel | 17 mei

Regelmatig sparren met collega interieurprofessionals uit het vak. Heel waardevol!
Omdat fysieke bijeenkomsten nog even niet mogelijk zijn worden er door meerdere tafelhoofden digitale bijeenkomsten georganiseerd.

Digitale tafel | 24 juni

Regelmatig sparren met collega interieurprofessionals uit het vak. Heel waardevol!
Omdat fysieke bijeenkomsten nog even niet mogelijk zijn worden er door meerdere tafelhoofden digitale bijeenkomsten georganiseerd.

Digitale tafel | 20 mei

Regelmatig sparren met collega interieurprofessionals uit het vak. Heel waardevol!
Omdat fysieke bijeenkomsten nog even niet mogelijk zijn worden er door meerdere tafelhoofden digitale bijeenkomsten georganiseerd.