Nidum X Festival Interieur | Nidum Grave | 24 juni 2022

Na deze dag met talks van vooraanstaande professionals, elevator pitches van unieke vaak kleinschalige merken en een direct toepasbare workshop ben je als interieurprofessional weer volop geïnspireerd!

De inschrijving is gesloten, maar wil jij je deze dag meemaken? Kom gerust; er zijn nog plaatsen vrij. Voorwaarde: neem een visitekaartje mee, dan weten we wie er zijn geweest.

House of inspiration Nidum X BNS Crisp is het derde lanceringsevent van Stylist! magazine.. Dit keer zijn wij op de gave locatie Nidum, dé broedplaats voor inspiratie!

Op vrijdag 24 juni 2022 heeft BNS Crisp samen met Nidum een uniek en luxe ‘Hotel Chique’ VIP programma ontwikkeld voor leden. Niet leden krijgen de mogelijkheid om zonder entreekosten kennis te komen maken met BNS Crisp via dit unieke event.

Na deze dag met talks van professionals, elevator pitches van unieke vaak kleinschalige merken en een direct toepasbare workshop ben je als interieurprofessional weer volop geïnspireerd!

Nog geen lid? Kom kennismaken!

Niet-leden kunnen zich deze keer eveneens kosteloos aanmelden voor dit unieke ‘Hotel Chique’ event via onderstaand formulier en op die manier eenvoudig kennismaken met BNS Crisp en de mogelijkheden.

Tijdens deze inspirerende dag:

 • Ontdek je alle mogelijkheden van House of Inspiration tijdens de inspiratieroute Nidum
 • Leer je hoe je een bloemendecoratie op de enige manier styled
 • Krijg je tips en tricks over het stylen van kunst in huis, opkomende trends en nieuwe tendensen. 
 • Hoor je alles over de groentrends van dit jaar en komende jaren
 • Laat je inspireren hoe je prijswinnende hotels ontwerpt
 • Maak je kennis met toffe ontwerpers en merken!
Beeld: Nidum

Hotel Chique programma:

Neem ruim voldoende de tijd om te komen zodat je niets hoeft te missen van dit unieke ‘Hotel Chique’ programma.

09:30 Binnenlopen en ontvangst (theetjes + lekkernij). Ontvangst aan zijde Sint Elisabethstraat 35, koffie en thee in de serre (staand).

10:00 Welkom door BNS Crisp voorzitter Carin: over de locatie, BNS Crisp en het programma 

10:15 Opening door Lonneke van der Weyden – founder Nidum & Ovum

10:30 Talk: Green Trend Report 22/24 door Judith Klute, groen trendwatcher Art Director Floramedia

11:15 Pauze met koffietje 

11.30 Keuze onderdeel: Inspiratieroute Nidum, het verkennen en ontdekken van alle mogelijkheden van dit House of Inspiration en luisteren naar de Elevator Pitches van mooie pop-up merken

12:00 Lunch – Festival Interieur X Nidum salade (vooraf bestellen, zie inschrijfformulieren onderaan deze pagina)

13.00 Keuze onderdeel: Inspiratieroute Nidum, het verkennen en ontdekken van alle mogelijkheden van dit House of Inspiration en luisteren naar de Elevator Pitches van mooie pop-up merken

13:45 Talk: Wendy Buiter neemt je mee in het succes van haar vrouwenportretten en hoe zij daar mode en stijl in verwerkt

14.10 Talk: Hoe ontwerp je prijswinnende hotels? Interieurarchitect Feran Thomassen

Interieurarchitect Feran Thomassen ontwierp het interieur van het eerste Hard Rock Hotel van Nederland. Afgelopen maart won dit hotel de Entree Award voor Best New Hotel 100+ Rooms. Muziek was de rode draad in het ontwerp, waarbij traditioneel en modern gecombineerd werden. Feran heeft allerlei zakelijke interieur projecten en meerdere hotelinterieurs op zijn naam staan en dit jaar komt daar ook een design kamer bij in Nidum Boetiekhotel. Op 24 juni vertelt hij over zijn werk en ontwerp voor de gloednieuwe kamer in Nidum.

14.30 Workshop: hoe style je een bloemdecoratie op de enige juiste manier? – Avalon Roovers en Joëlle Overduine

15.15 Afsluiten + drankje

Momenteel zijn wij druk bezig met het invullen van dit ‘Hotel Chique’ programma. Het kan dus zijn dat er nog programma onderdelen verschuiven doordat er mooie talks of merken worden toegevoegd. Hou deze pagina in de gaten en blijf op de hoogte van de laatste mogelijkheden voor je bezoek aan de derde editie van Festival Interieur bij Nidum in Grave.

Over Nidum Grave

Nidum, wat in het Latijn ‘nest’ betekent, is een broedplaats voor inspiratie op het gebied van lifestyle, wonen, events en culinair genieten. Op een prachtige monumentale locatie, het Arsenaal in Grave, komen diverse showrooms, stores met rijke producten, het chique restaurant Ovum en een luxe boetiekhotel samen.

Het is een bruisend en modern knooppunt waar liefhebbers van interieur, design, kunst en lifestyle hun hart kunnen ophalen. Er vinden regelmatig allerlei evenementen en verschillende tentoonstellingen plaats. Een ontmoetingsplek waar het gaat om beleving, inspiratie en waar het naar eigen zeggen “voelt als een warm nest”.

Klik hier om meer te lezen over Nidum – House of Inspiration

Handige informatie op een rijtje:

Hoe te bereiken

Sint Elisabethstraat 35, 5361 HJ Grave (Grave ligt vlakbij Nijmegen).

Nidum is te bereiken met zowel de auto en de fiets als het OV. Er is een nabijgelegen parkeerterrein en de bushalte (Busstation Grave) op loopafstand te bereiken. Ontvangst is aan zijde Sint Elisabethstraat 35, koffie en thee in de serre (staand).

Klik hier voor de locatie op Google Maps

 • Nidum X Festival Interieur; een inspirerende dag!
 • Datum: 24 juni 2022.
 • Tijd: 09.30-15.15 uur.
 • Ticket: gratis voor leden (VIP-ticket) en een mooie mogelijkheid voor niet-leden om kennis te maken met de mogelijkheden van BNS Crisp.
 • Salade bestellen: leden en niet-leden konden vooraf een overheerlijke ‘Hotel Chique’ lunchsalade bestellen. De mogelijkheid om te bestellen is verstreken i.v.m. het bestellen van de hoeveelheden ingrediënten.
 • Locatie: Sint Elisabethstraat 35, 5361 HJ Grave. Ontvangst aan zijde Sint Elisabethstraat 35, koffie en thee in de serre (staand).

De plattegrond van Nidum

Inschrijven en tarieven

De inschrijving is gesloten, maar wil jij je deze dag meemaken? Kom gerust; er zijn nog plaatsen vrij. Voorwaarde: neem een visitekaartje mee, dan weten we wie er zijn geweest.

Voor BNS Crisp leden

Leden zijn gratis welkom. En kunnen extra voordelig gebruik maken van de VIP Nidum X Festival Interieur lunchsalade -> de mogelijkheid om te bestellen is verstreken i.v.m. het bestellen van de hoeveelheden ingrediënten.

Voor niet leden. Nog geen lid? Kom kennismaken!

Niet-leden konden zich deze keer eveneens kosteloos aanmelden voor dit unieke ‘Hotel Chique’ event via het goede inschrijfformulier onderaan deze pagina. Op deze manier kun je eenvoudig kennismaken met BNS Crisp en de mogelijkheden. De inschrijving is gesloten, maar wil jij je deze dag meemaken? Kom gerust; er zijn nog plaatsen vrij. Voorwaarde: neem een visitekaartje mee, dan weten we wie er zijn geweest.

Bij ‘no show’ wordt er € 25,- in rekening gebracht.

Bestelling Nidum X Festival Interieur salade

Tijdens deze ‘Hotel Chique’ dag kan een verrukkelijke verse lunchsalade niet missen. Daarom kon je vooraf een rijk gevulde salade bestellen via een inschrijfformulier. LET OP: de mogelijkheid om te bestellen is verstreken i.v.m. het bestellen van de hoeveelheden ingrediënten.

Kom gratis langs! De inschrijving is gesloten, maar wil jij je deze dag meemaken? Kom gerust; er zijn nog plaatsen vrij. Voorwaarde: neem een visitekaartje mee, dan weten we wie er zijn geweest.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Zelf trends leren spotten en toepassen | Jan Agelink |Vanaf 27 september

Exclusieve serie masterclasses met trend forecaster, Jan Agelink. Je werkt vandaag aan passende interieurs van morgen voor je klanten. Je bent vandaag bezig met het maken van interieur concepten en moodboards, kleurpaletten uitkiezen en nadenken over de functie van de ruimte voor je opdrachtgever.