Muurmeesters x Frans Hals museum | 5 november

Exclusief voor BNS Crisp leden organiseert Goud Partner Muurmeesters een individuele tour in het Frans Hals Museum vóór de openingstijd van 11.00 uur. Zo kun je in alle rust onderdompelen in de Hollandse Meesters om jouw stylingprojecten nog professioneler te kunnen maken door het toevoegen van unieke elementen.

Exclusief VIP-bezoek Frans Hals Museum  

Exclusief voor BNS Crisp leden organiseert Goud Partner Muurmeesters een tour in het Frans Hals Museum vóór de openingstijd van 11.00 uur. Zo kun je in alle rust onderdompelen in de Hollandse Meesters om jouw stylingprojecten nog professioneler te kunnen maken door het toevoegen van unieke elementen.

De starttijd is 09:30 uur, en er is plek voor maximaal 8 personen.

Persoonlijke ontvangst door het Frans Hals Museum. Je ontvangt een volledige documentatiemap met daarin:

  1. een audiotour
  2. plattegrond museum met locatie uitgelichte schilderijen
  3. informatie over de uitgelichte schilderijen
  4. persbericht samenwerking Frans Hals Museum en Muurmeesters
  5. plattegrondje Haarlem met looproute naar kantoor Muurmeesters (2 minuten lopen)

Na rondgang in het Frans Hals Museum maakt Muurmeesters graag kennis met je en  is er gelegenheid voor een kopje koffie en een persoonlijke kennismaking met Sylvia Kieft, oprichter van Muurmeesters. Het kantoor van Muurmeesters bevindt zich op 2 minuten lopen van het museum.

Dit mooie aanbod van Muurmeesters en het Frans Hals Museum rondom de bekendmaking van hun samenwerking vraagt om de juiste social media aandacht. Super fijn dus als je gaat posten en hashtaggen tijdens je bezoek. Je zult de juiste hashtags nog ontvangen.

Schrijf je in via onderstaand formulier.

Aanmelden Muurmeesters x Frans Hals museum 5 november 2021

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen