Meet & Greet KFF Huijser meubelagenturen en i4Light Lichtadvies | Design District | 3-5 november

Kom tijdens Design District op 3, 4 en 5 november kennis maken met de nieuwe partners van BNS Crisp, KFF en i4Light!

Ben jij erbij? Op 3, 4 en 5 november organiseren BNS Crisp partners KFF Huijser meubelagenturen en i4Light Lichtadvies, tijdens Design District een inspirerende meet & greet. Met heel veel voordeel voor onze leden, mooier kan haast niet; 

# gratis ontbijt
# gratis Design District entrée ticket t.w.v. € 20,-
# maak kans op 15% beurskorting* 
# naar huis met een gratis goodiebag t.w.v. € 15,- en heel veel inspiratie!

Kom tijdens het Design District beurs op 3, 4 en 5 november kennis maken met de nieuwe partners van BNS Crisp, KFF en i4Light!

KFF produceert design stoelen en fauteuils voor kantoor- en projectinrichtingen, hotels, restaurants, vergader- en congres centra. i4Light is een lichtontwerp bureau en merk onafhankelijk verlichtingsleverancier voor zowel technische- als sfeerverlichting. Beide bedrijven hebben hun kantoor en showroom in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, waar dit jaar wederom het Design District beurs plaatsvindt. 

Over i4Light
i4Light is een onafhankelijk lichtontwerp bureau en verlichtingsleverancier met ruim 14 jaar ervaring in verlichtingsprojecten voor zowel maatwerk toepassingen als binnen- en buitenverlichting. Wij doen rechtstreeks zaken met (inter)nationale verlichtingsfabrikanten. Onze ontwerpen voldoen aan de wettelijke eisen en zorgen voor een prettige (werk)sfeer die de productiviteit of de juiste ambiance in de ruimte positief beïnvloedt. Belangrijk in onze ontwerpen zijn ook de gewenste uitstraling, de ruimtelijke beleving en architectuur.

Over KFF/Huijser Meubel agenturen
Huijser Meubel agenturen, is een handelsagent en importeur van design meubilair, op het gebied van projectmeubilair alsmede retail. Zo vertegenwoordigen wij in de KULA Akoestiek uit IJsland, KFF meubilair uit Duitsland en sinds 2018 Moving Vi. 
Deze collecties zijn specifiek gericht op de inrichting van boardrooms, vergaderzalen, openbare ruimtes, restaurant, hotels en woningen.
Ons agentschap KFF kenmerkt zich modern design in combinatie met hoogwaardige, stijlvolle en bijna klassieke duurzame materialen.

Speciaal voor de leden van BNS Crisp, nodigen KFF en i4Light je graag uit voor een ontbijtsessie ( vanaf 09.00 uur-10.00 uur) in de Tearoom van de Van Nelle Fabriek, met het mooiste uitzicht van Rotterdam!

Neem je project mee, krijg gratis advies en 15% korting op je eerste order na project registratie! (* Korting is excl. BTW en verzendkosten)

Meld je snel aan en ontvang ook nog eens een Goodiebag. Per ochtendsessie is er ruimte voor maximaal 20 personen. VOL = VOL ! 

Meld je aan vóór 20 oktober via onderstaand formulier en ontvang een link voor een gratis entree ticket! 

Aanmelden Meet & Greet KFF en i4Light

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen