Masterly The Hague | 21-24 oktober 2021

Op prachtige locaties tegenover de Hofvijver en in het Museumkwartier, zullen van 21 - 24 oktober 2021 monumentale panden gezamenlijk de deuren openen voor het publiek.

Een biennale voor Oude Meesters, Dutch Design, kunst en fotografie. Met als thema:

Ode aan het 
Nederlandse landschap


21 – 24 oktober 2021
Lange Vijverberg 14_15_16
Museumkwartier Den Haag

Op prachtige locaties tegenover de Hofvijver en in het Museumkwartier, zullen van 21 – 24 oktober 2021 monumentale panden gezamenlijk de deuren openen voor het publiek.

DEELNEMEN en VERKOPEN
Ontwerpers, kunstenaars, fotografen en galleries kunnen zich hier inschrijven om deel te nemen én om ter plekke hun werk te verkopen (zonder commissie). Curator Nicole Uniquole kiest welke meesterontwerper met welke Oude Meesters samen mag exposeren. Gedurende vier dagen kunt u deze schitterende combinaties bewonderen van hedendaagse en Oude Meesters.

De art direction en styling van Masterly The Hague is in handen van Maarten Spruyt met wie Nicole Uniquole vele tentoonstellingen vormgeeft.

U gaat anders kijken naar Old Master Paintings en Dutch Design.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

excellent

EXCELLENT WOONBEURS | 25 t/m 28 November | Rotterdam

Of het nu gaat om kunst, designmeubelen, architectuur -zowel binnen als buiten-, woonaccessoires of auto’s en boten, op de Excellent Woonbeurs sta je midden in de beleving. Daar kun je alles zien, ruiken voelen en horen.