Masterclasses Monique van der Reijden | Nieuwegein | Datum ntb

In samenwerking met BNS Crisp, NIA ACADEMIE en De Woonindustrie geeft journalist en trendwatcher Monique van der Reijden vier exclusieve Masterclasses over de internationale trends! Per masterclass presenteert Monique twee nieuwe interieur- en designtrends.

Trendsignalementen herkennen en vertalen | Masterclasses door Monique van der Reijden

Data
maandag 29 juni (vol)
maandag 28 september (vol)
maandag 30 november
maandag 29 maart

Lestijden
10.00 tot 15.00 uur | pauze 12.00 tot 13.00 uur

Lunch
lunch is inbegrepen in de cursusprijs

Locatie
De Woonindustrie
Symfonilaan 1
3438 EW Nieuwegein

Gezien de succesvolle eerste Masterclass editie ‘trendsignalementen herkennen en vertalen’ van Monique van der Reijden zijn we in gesprek over een vervolg. Wil je hiervan op de hoogte blijven stuur dan een mail aan info@bnscrisp.nl

4 exclusieve masterclasses
In samenwerking met BNS Crisp,  NIA ACADEMIE  en  De Woonindustrie  geeft journalist en trendwatcher Monique van der Reijden vier exclusieve Masterclasses over de internationale trends! Per masterclass presenteert Monique twee nieuwe interieur- en designtrends. De presentatie zit vol inspiratie, stylingtips en kleur- en materiaalcombinaties. Daarnaast ga je in deze masterclass aan de slag met het herkennen en vertalen van trends voor je eigen bedrijf.

De meester
Monique reist de hele wereld over op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in interieurtrends en maakt daarnaast ze trendproducties voor oa Elle Decoration, Eigen Huis & Interieur en trendcompass.nl. De trendlezingen van Monique zijn heel toegepast, er worden veel interieurs, producten, kleuren, materialen en toepassingen. Je krijgt een overvloed aan inspiratie, die je direct kunt toepassen in je bedrijf.

Foto’s: Floor Knaapen voor Eigen Huis & Interieur
Productie & styling: Monique van der Reijden

Wat leer je in deze Masterclass?

  • Wat zijn de trends en noviteiten van dit moment? (we behandelen 2 trends per les)
  • Hoe maak je de vertaalslag van deze trends naar een interieur? (2D, 3D, verschillende ruimtes, etc.)
  • Inspirerende stylingtips

Foto’s: Floor Knaapen voor Eigen Huis & Interieur
Productie & styling: Monique van der Reijden

Voor wie?
Deze Masterclasses zijn bedoeld voor professionele, ervaren bloggers en vloggers, influencers, interieurstylisten, interieurontwerpers, inkopers, vastgoedstylisten, groenstylisten, interieurarchitecten, interieurbouwers, assortimentontwikkelaars en retailmanagers in de interieurbranche. Kortom: Iedereen die bezig is met interieurvormgeving en het samenstellen van collecties.

Waarom je deze masterclasses kunt volgen
Na iedere masterclass heb je:

  • Verdieping in het signaleren van trends
  • Je stylingtechnieken verbeterd en je eigen stijl & smaak gefinetuned
  • Gebruik gemaakt van nieuwe kleuren, materialen, vormen en dessins die doen in het interieur van de toekomst.
  • Trendsignalementen en stylingtips verzameld die concreet en meteen in de dagelijksepraktijk toe te passen zijn

Na afloop van de Masterclasses kijk je anders naar interieurs in het algemeen en naar stylingtechnieken en details in het bijzonder. Je verhoogt je niveau van interieurs inrichten en stylen en bent in staat om in meerdere woonstijlen de laatste trends te kunnen toepassen.

Korting voor NIA-studenten, Crisp-leden en exposanten van DWI!
Je kan je aanmelden via  de site van NIA ACADEMIE . Je vindt op deze site ook alle informatie over de prijzen van deze masterclasses.
Als (oud-) student van NIA ACADEMIE, lid van de beroepsvereniging BNS Crisp en exposant van De Woonindustrie ontvang je korting op de masterclasses. Dit geldt bij inschrijving voor het volledige pakket, én als je je in wilt schrijven voor een enkele masterclass. Let dus goed op met welke  inschrijfbutton  je je aanmeldt! Na aanmelding hebben we van je echt (oud-) student, lid van Crisp of standhouder gebogen.

Inschrijven voor een losse dag
Het is natuurlijk het leukst als je de volledige serie masterclasses volgt, maar inschrijven voor een losse masterclass is ook mogelijk. Je kunt je pas aanmelden voor de eerstvolgende datum als de vorige masterclass achter de rug is!

Foto’s: Floor Knaapen voor Eigen Huis & Interieur
Productie & styling: Monique van der Reijden

 

 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen