Masterclass The History of Wallpaper | Issabella van Baaren en magazine Herenhuis | Amersfoort | 30 september & 11 november

Issabella van Baaren en magazine Herenhuis organiseren op 30 september en 11 november 2022 de masterclass 'The History of Wallpaper'. In het ochtendprogramma komen diverse technieken en symboliek van patronen aan bod. Na de inbegrepen lunch verplaatst de Masterclass naar de Volmolen in Amersfoort, waar de katoendrukkerij is gevestigd. Hier maak je o.a. kennis met de blokdruktechniek en ga je er ook daadwerkelijk mee aan de slag.

Issabella van Baaren en magazine Herenhuis organiseren op 30 september en 11 november 2022 de masterclass ‘The History of Wallpaper’. In het ochtendprogramma komen diverse technieken en symboliek van patronen aan bod. Na de inbegrepen lunch verplaatst de Masterclass naar de Volmolen in Amersfoort, waar de katoendrukkerij is gevestigd. Hier maak je o.a. kennis met de blokdruktechniek en ga je er ook daadwerkelijk mee aan de slag.

Tastbaar zijn de behangen en stoffen met de diverse ambachtelijke druktechnieken van door de eeuwen heen aanwezig. U bewerkt uw eigen grote canvas met uw eigen blokdruk en voorziet dit van een prachtige omlijsting; een mooie herinnering aan deze ambachtelijke dag voor aan uw muur! Ook krijgt u na afloop een goodiebag met o.a. een boek over symboliek van patronen door de eeuwen heen.

Handige informatie op een rijtje

Wanneer: vrijdag 30 september of vrijdag 11 november 2022 (je kiest één van de twee dagen)
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Waar: Amersfoort
Kosten: € 175,- per persoon*, inclusief lunch
*Herenhuis-lezers betalen € 155,- per persoon. Kijk voor de kortingscode op pagina 85 van Herenhuis #90.

Inschrijven

Bezoek de website van Herenhuis voor meer informatie en/of om je aan te melden. De aantal plekken zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen