Masterclass Pinterest Power met Pinterest-expert Jody Hoogendoorn | start: 3 november | online | korting voor leden en merkpartners

Wegens enorm succes in de herhaling, onze Masterclass Pinterest-Power! Heb je geen idee hoe je Pinterest voor je kan laten werken en echt meer bezoekers naar je website kan leiden, doe dan mee aan deze masterclass! Korting voor leden en merkpartners.

Pinterest is dé tool om jouw online performance een boost te geven. Tijdens deze 6-delige online Masterclass leer jij hoe je Pinterest effectief in kunt zetten om jouw business een boost te geven. Wij werken hiervoor samen met Pinterest-expert Jody Hoogendoorn, die niet alleen alles weet van Pinterest, maar ook veel ervaring heeft in de woonbranche.

REVIEW cursist
“De Pinterest training was waardevol en verrassend leerzaam, ook op een breder vlak zoals Canva, doelgroep, huisstijl en de koppeling naar de website. Ik ben met andere ogen naar Pinterest gaan kijken met meer aandacht voor zoektermen, content op de website en de manier van foto’s maken.
Jody is een fijne trainer, die de training in een logische volgorde aanbiedt. Bij vragen of onduidelijkheden komt ze met extra informatie om meer duidelijkheid te geven.”

Jody Hoogendoorn

Waarom Pinterest?

Naast dat je op Pinterest de mogelijkheid hebt om je gerealiseerde projecten langdurig zichtbaar te maken en zo bij te dragen aan jouw online performance is Pinterest vooral ook de grootste visuele zoekmachine ter wereld. Mensen die bezig gaan met hun interieur gebruiken Pinterest veelvuldig om inspiratie op te doen en verzamelen afbeeldingen op hun pinboards. Hoe leuk is het als een van jouw gerealiseerde projecten de inspiratie biedt voor iemand die nog mag starten met de verbouwing of herinrichting van haar huis, winkel of kantoor. Zeker wanneer ze vanaf die inspiratie-pin met slechts een klik op jouw website belanden. Dat is misschien wel de grootste kracht van Pinterest. En hoe je die volledig kunt benutten gaan wij je leren in zes online sessies.

 • Pinterest is een grote visuele zoekmachine met e-commerce mogelijkheden.
 • Consumenten zitten vanaf de ‘inspiratie-fase’ op Pinterest.
 • Met pins bouw je eenvoudig veel traffic naar je website

REVIEW cursist
“Pinterest Power Training is een concrete, duidelijke, overzichtelijke en laagdrempelige cursus. Jody is toegankelijk en geeft je tips en adviezen, toegespitst op jouw werkgebied. Ze denkt mee en is flexibel. Geen technische hocuspocus; gewoon ‘what you see is what you get’. Praktisch en to the point. Je kunt na de eerste les al meteen aan de slag met het verbeterproces van je Pinterestaccount. Ik ben (nog) wijzer geworden :-)!”

Het programma

De Masterclass bestaat uit 6 online-lessen waarin de belangrijkste zaken voor een effectief Pinterest-account worden besproken. Dit doen we aan de hand van de volgende drie onderdelen.

1. Het fundament

Een goed ingericht account zorgt ervoor dat Pinterest gebruikers jouw berichten te zien krijgen. Dit vraagt echter meer dan alleen je bio aanpassen. Stap voor stap neemt Jody alle onderdelen met je door en past waar nodig direct verbeteringen toe zodat er al snel een stevige Pinterest basis staat. Een basis die staat als een huis en al snel zorgt voor groei van je website bezoekers.

Je leert:

 • Wat Pinterest precies is en hoe het werkt?
 • Waar een effectief Pinterestaccount aan voldoet.
 • Hoe jouw doelgroep, jouw potentiële klanten, jouw berichten op Pinterest te zien krijgen.
 • Hoe je eenvoudig gebruik maakt van alle extra mogelijkheden binnen Pinterest.

2. De strategie

Zomaar een plaatje op Pinterest zetten werkt niet. Maar wat werkt dan wel? En wat werkt het beste voor jou? En hoe pak je dat aan? Hoe maak je een effectief Pinterest bericht? En wat is een goede Pinterest tijdsbesteding?

Je leert:

 • Welke soort Pinterest berichten er zijn en hoe je die optimaal inzet.
 • Hoe je effectief gebruik maakt van fotografie.
 • Op welk moment je welke Pinterest tools het beste gebruikt.
 • Wat pinbeschrijvingen zijn en hoe je deze optimaal toepast.
 • Hoe je eenvoudig meer clicks en websitebezoekers genereert.

3. Continuïteit en groeien

Door vanuit een plan/strategie te pinnen zie je al snel je maandelijkse nieuwe website bezoekers toenemen. Pinterest is een stoomtrein die langzaam op gang komt. Als deze eenmaal rijdt dan is doorgroeien eenvoudig.

Je leert:

 • Welke statistieken je moet monitoren en wanneer je in actie moet komen.
 • Hoe zorg je voor continuïteit zonder dagelijks veel tijd kwijt te zijn?
 • Werken met een stappenplan voor het werken met wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse acties.

Wat levert de Pinterest Power op?

Na het volgen van deze 6 online-lessen van ongeveer een uur kun jij zelfstandig aan de slag met Pinterest en kun jij Pinterest effectief inzetten zodat het leidt tot meer leads naar jouw website. Kortom je leert hoe je Pinterest kunt inzetten om jouw business een boost te geven.

Alle lessen zijn online, waardoor je eenvoudig en met minimale tijdsbesteding kunt aansluiten en meedoen. Informatieve lessen en Q&A-sessies wisselen elkaar af.

 • Een les duurt één tot maximaal anderhalf uur
 • De lessen zijn interessant voor de beginnende en meer gevorderde Pinterest-gebruiker

Tijdens de Q&A-sessie is er ruimte voor het bespreken van de gemaakte vorderingen.


Praktisch & Kosten

De zesdelige online masterclass-serie start op vrijdag 22 september. De lessen worden wekelijks gegeven op vrijdagochtend (m.u.v. de herfstvakantie) en starten om 9:00 uur. Je ontvangt vooraf een uitnodiging voor de zoom.

Les 1: Het fundament | 3 november

Les 2: Q&A-sessie | 10 november

Les 3: De strategie | 17 november

Les 4: Q&A-sessie | 24 november

Les 5: Continuïteit en groeien | 1 december

Les 6: Q&A-sessie | 8 december

Met het volgen van de Pinterest Power haal je direct een mooi voordeel uit je BNS Crisp-lidmaatschap. Leden en partners betalen namelijk slechts 350 euro (adviesprijs €650,00) voor deze masterclass-serie. De Masterclass is ook beschikbaar voor niet leden, je betaald dan het reguliere tarief van 650 euro. Ben je nog geen lid en wil je deze Masterclass-serie volgen dan is dit een uitgelezen gelegenheid om lid te worden. Met de korting op deze Masterclass heb je je lidmaatschap zo goed als terug verdient. Een win-win dus!

Uiteraard kun je voor deze masterclasses PPO-subsidie aanvragen. Hiermee kan je 1/3 van de netto-kosten van de door jou gekozen masterclasses, workshops of coachingtrajecten terugkrijgen. Check hiervoor werktuigppo.nl en maak gebruik van dit aanbod om te investeren in de ontwikkeling van je ondernemerschap.


Meld je aan!

Masterclass Pinterest | 3 november

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Maak een keuze(Vereist)
Prijs is inclusief BTW. Na het versturen van dit formulier wordt je direct doorgestuurd naar iDeal voor de betaling. * Heb je studievoucher van de enquete niet ingezet voor de meet & greet Pinterest? Dan kan je deze studievoucher inzetten voor de masterclass
Betaalmethode
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ga met BNS Crisp naar de DDW | 27 oktober | Eindhoven

Wil jij in één dag de hoogtepunten van de Dutch Design Week zien en netwerken met collega’s uit het vak? Stap samen met ons op de fiets voor een inspirerende route door Eindhoven waarbij we diverse DDW-locaties en -exposities bezoeken.