Mini masterclass: Kunst & Interieur | Nidum X Festival Interieur | Nadine van den Bosch | 24 juni 2022

Het is al bijna zover: Cosentino X Festival Interieur. De dag is gevuld met een mooi programma waaronder de interactieve masterclass van kunstcurator en founder Young Collectors Circle, Nadine van den Bosch. Tijdens deze masterclass, ‘Kunst & Interieur’, deelt zij tips en tricks over het stylen van kunst in huis, opkomende trends en nieuwe tendensen.

Het is al bijna zover: Nidum X Festival Interieur. De dag is gevuld met een mooi programma waaronder de interactieve masterclass van kunstcurator en founder Young Collectors Circle , Nadine van den Bosch. Tijdens deze masterclass, ‘Kunst & Interieur’, deelt zij tips en tricks over het stylen van kunst in huis, opkomende trends en nieuwe tendensen. 

Kunst & Interieur

Om een interieur echt tot leven te laten komen heeft kunst een belangrijke rol. Maar waar begin je? Wat past er bij het interieur? Wat niet? Hoe style je het? Om je hierbij te helpen geeft Nadine van den Bosch de masterclass ‘Kunst & Interieur’. Deze masterclass is een unieke kans om kennis te maken met dit boeiende onderwerp en is onderdeel van het Nidum X Festival Interieur event, waar nog meer inspirerende punten op het programma staan. Meld je daarom snel aan want dit wil je niet missen! 

Over Nadine van Den Bosch

Nadine is directeur van Young Collectors Circle, hét platform voor kunstliefhebbers en startende kunstverzamelaars. Daarnaast werkt ze als curator, columnist en tekstschrijver. Nadine heeft een master kunstgeschiedenis en verzamelt zelf ook hedendaagse kunst, vooral gericht op opkomende kunstenaars. 

Kunst is niet het enige waar Nadine druk mee is. Ze heeft ook een passie voor koken, het liefst een uitgebreid diner voor een groep vrienden. Dus, als je een keer op zoek bent naar Nadine en ze niet in een galerie of museum te vinden is, neem dan even een kijkje bij de kookboeken sectie van een boekwinkel. De kans is trouwens ook groot dat ze op de markt is, om inkopen te doen voor een groots diner.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Elevator Pitches | Nidum X Festival Interieur | 24 juni 2022

Tijdens Nidum X Festival Interieur (24 juni 2022) heb je de gelegenheid om te kiezen tussen twee programmaonderdelen: elevator pitches of inspiratieroute Nidum en Ovum. Bij de elevator pitches zijn er enkele sprekers over onderwerpen als kunst en dessin. Hier lees je over de pitchers en de merken die zij aan bod laten komen.