Online masterclass interieurfotografie | Nicole Minneboo | 13 september 2022

Dinsdag 13 september neemt Nicole Minneboo je mee in de wereld van de interieurfotografie. Zij deelt waardevolle tips en tricks met je, vertelt ze meer over de masterclasses en kan je tijdens het webinar al je vragen stellen.

Online masterclass interieurfotografie | Nicole Minneboo | 13 september 2022

De nieuwe serie masterclasses start vanaf 10 oktober!

Dinsdag 13 september van 10.00 – 10.45 uur neemt Nicole Minneboo je alvast mee in de wereld van de interieurfotografie tijdens de online masterclass interieurfotografie. Zij deelt tips & tricks over hoe je met eenvoudige middelen toch de sfeer meer naar jouw hand kan zetten en tot uiting kunt laten komen in je foto’s zélfs met een telefoon! Ook vertelt ze meer over de nieuwe serie masterclasses die eraan komen en kan je tijdens deze masterclass al je vragen stellen.

Deelname aan deze masterclass is geheel kosteloos voor al onze leden maar wel graag even inschrijven via het formulier onderaan deze pagina.

Datum: dinsdag 13 september
Kosten: € 15,- voor niet-leden. Aanmelden via het tweede formulier onderaan deze website.
Tijd: 10.00 – 10.45 uur

Besluit je na de meet & greet volledig lid te worden? Dan verrekenen we het bedrag met je lidmaatschap. Stuur hiervoor een mailtje naar [email protected]

Over Nicole Minneboo

Al meer dan 20 jaar helpt Nicole bedrijven met het neerzetten van een professionele, onderscheidende beeldtaal door middel van haar fotografie. Haar specialisme ligt bij Interieurfotografie (magazines, interieur- en industrieelontwerpers, retail), Portretfotografie (commercieel en de sociale sector) & Fotograferen van Productieprocessen.

Meestal werkt zij op locatie en soms bij de klant, of op een mooie locatie die zij gescout of gehuurd hebben of in haar studio in Eindhoven. Nicole voelt zich op veel terreinen thuis, sterker nog, het is precies die afwisseling die maakt dat zij dit vak al zo lang zo leuk vindt. Zij verdiept zich graag in de vraag van de klant en met name welke boodschap de beelden moeten gaan vertellen. Daarmee kan ik de richting en sfeer bepalen die nodig is voor de shoot.

Naast conceptueel beelddenker en fotograaf, geeft zij met enige regelmaat een masterclass aan fotostudenten, of (vergevorderde) amateurfotografen. Haar kennis en kunde deelt ze heel graag, vandaar ook deze driedelige serie masterclasses interieurfotografie. Nicole neemt je mee in “haar wereld” en zal een serie tips en how to’s delen, zodat jij na afloop beter de sfeer weet te vangen van jouw werk en dit om kan zetten naar een kwalitatief & creatief portfolio. Zodat je nieuwe (potentiële) klanten een goed beeld krijgen van jouw stijl!

interieurfotografie
© Minneboo Fotografie Nicole Minneboo


Aanmelden online masterclass interieurfotografie - LEDEN


Aanmelden online masterclass interieurfotografie | NIET-LEDEN

  • Prijs:
    Prijs inclusief BTW
  • € 0,00

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Masterclass The History of Wallpaper | Issabella van Baaren en magazine Herenhuis | Amersfoort | 30 september & 11 november 2022

Issabella van Baaren en magazine Herenhuis organiseren op 30 september en 11 november 2022 de masterclass ‘The History of Wallpaper’. In het ochtendprogramma komen diverse technieken en symboliek van patronen aan bod. Na de inbegrepen lunch verplaatst de Masterclass naar de Volmolen in Amersfoort, waar de katoendrukkerij is gevestigd. Hier maak je o.a. kennis met de blokdruktechniek en ga je er ook daadwerkelijk mee aan de slag.

GLUE Amsterdam | 15 t/m 17 september 2022

Op een mooie dag in september een route volgen langs allerlei designs. Wie wilt dat nou niet? Gelukkig komt GLUE Amsterdam eraan: een driedaagse designroute van en voor Amsterdamse ontwerpers, het grote publiek, architecten, merken, showrooms, galeries, academies en andere collega’s.