Masterclass Chat GPT met expert Jody Hoogendoorn | 10 oktober | Nieuwegein | Korting voor leden en merkpartners

ChatGPT is een revolutionair taalmodel dat de afgelopen tijd veel in het nieuws is geweest. Maar wat kun je er eigenlijk mee? En belangrijker nog, hoe kan het jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Ontdek het tijdens deze praktische training van een halve dag. Korting voor leden en merkpartners.

Masterclass ChatGPT: leer hoe je moeiteloos inspirerende content creëert en je zichtbaarheid vergroot.

Wij werken hiervoor samen met expert Jody Hoogendoorn, die niet alleen alles weet van Chat GPT en Pinterest, maar ook veel ervaring heeft in de woonbranche.

Meld je direct aan door op de knop te drukken want BNS Crisp leden en partners krijgen maar liefst €100,- korting. Als niet-lid of niet-partner kan je ook mee doen maar wil jij toch graag profiteren van de korting? Bekijk dan hier de mogelijkheden voor een lidmaatschap of partnerschap. Lees daarna gauw verder wat deze masterclass allemaal te bieden heeft.

Jody Hoogendoorn

Waarom Chat GPT?

Met ChatGPT schrijf je moeiteloos en in recordtijd teksten. Of het nu gaat om boeiende blogs, pakkende social media-berichten, effectieve e-mailcampagnes of SEO-vriendelijke webteksten, ChatGPT staat voor je klaar als je persoonlijke assistent. Het is dé tool die je dagelijks inzet om content te creeëren en te verbeteren.

Het programma

Tijdens deze training leer je hoe je ChatGPT optimaal inzet. Stap voor stap begeleid Jody je door de mogelijkheden van deze krachtige AI-tool. Je gaat zelf aan de slag met praktische opdrachten, zodat je direct leert hoe je het beste resultaat bereikt. Geen technisch gedoe, maar direct toepasbare instructies.

Wat ga je leren tijdens deze live training?

  • Wat is ChatGPT en hoe het werkt het.
  • De voorwaarden voor een goede prompt. Een prompt is de vraag/opdracht die je aan chatGPT geeft. Hoe beter de prompt hoe beter het resultaat..
  • Leer hoe je ChatGPT integreert in je marketingstrategie.
  • Vul je contentkalender met boeiende social media-berichten.
  • Ontdek de juiste zoekwoorden en pas ze effectief toe.
  • Schrijf blogs die je lezers raken.
  • AI-tools voor het maken van afbeeldingen

Wat levert de masterclass Chat GPT op?

Je ontvangt een handleiding en 100 marketing prompts bij de training.

Deze training is speciaal voor ondernemers zoals jij, die efficiënt willen werken en de voordelen van AI en ChatGPT willen benutten. Verbeter je (online) marketinginspanningen en bespaar tijd en geld. 

Schrijf je in en pas de kracht van ChatGPT toe in je dagelijkse werkzaamheden.


Praktisch & Kosten

De live masterclass duurt van 10.00 – 13.00 uur en is op dinsdag 10 oktober in onze homebase in Nieuwegein. Inloop vanaf 9.30 uur

Met het volgen van de Masterclass Chat GPT haal je direct een mooi voordeel uit je BNS Crisp-lidmaatschap. Leden en partners betalen namelijk slechts 195 euro (adviesprijs €350,00) voor deze masterclass-serie. De Masterclass is ook beschikbaar voor niet leden, je betaald dan een tarief van 295 euro. Ben je nog geen lid en wil je deze Masterclass-serie volgen dan is dit een uitgelezen gelegenheid om lid te worden. Met de korting op deze Masterclass heb je een deel van je lidmaatschap zo goed als terug verdient. Een win-win dus!

Uiteraard kun je voor deze masterclasses PPO-subsidie aanvragen. Hiermee kan je 1/3 van de netto-kosten van de door jou gekozen masterclasses, workshops of coachingtrajecten terugkrijgen. Check hiervoor werktuigppo.nl en maak gebruik van dit aanbod om te investeren in de ontwikkeling van je ondernemerschap.


Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ga met BNS Crisp naar de DDW | 27 oktober | Eindhoven

Wil jij in één dag de hoogtepunten van de Dutch Design Week zien en netwerken met collega’s uit het vak? Stap samen met ons op de fiets voor een inspirerende route door Eindhoven waarbij we diverse DDW-locaties en -exposities bezoeken.