Maak kennis met BNS Crisp vloerenpartner Cotap | InCotap 7 juni | Zwolle

Reis op 7 juni af naar Zwolle en maak kennis met Cotap, de vloerenpartner van BNS Crisp. Tijdens een bezoek aan InCotap, de interne beursvloer, maak je kennis met het merk, hoor je alles over de nieuwe producten en wordt hun nieuwe manier van samenwerken met stylisten gelanceerd. Kortom een mooie kans om kennis te maken met deze BNS Crisp partner en de mogelijkheden voor een samenwerking te verkennen.

Sinds enkele weken is Cotap, leverancier van onder andere bekende merken als  Ambiant en Floorlife vloeren, goudpartner van BNS Crisp. Zij willen graag een directe en intensieve samenwerking aangaan met onze BNS Crisp leden en nodigen ons uit om persoonlijk te komen kennismaken tijdens hun dealerdagen op woensdag 7 juni.

InCotap

Cotap organiseert dit jaar dealerdagen en nodigt hier, zoals de naam al doet vermoeden, hun dealers uit om hen bij te praten over de nieuwste ontwikkelen en de laatste noviteiten te presenteren. Dit jaar valt er veel te delen, van een nieuw merk dat zich volledig richt op de projectmarkt, tot de introductie van nieuwe kwaliteiten en natuurlijk de lancering van de samenwerking met professionele stylisten en interieurontwerpers. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Cotap haar magazijn omgebouwd tot een heuse beursvloer, waar je in ongedwongen sfeer kennis kunt maken met de producten en noviteiten en de vloerfanaten van Cotap.

Speciaal ontvangst voor BNS Crisp-leden

Omdat Cotap dit jaar een samenwerking is aangegaan met BNS Crisp én graag een directe samenwerking aangaat met BNS Crisp leden; de serieuze en professionele interieurontwerper/-stylist, hebben zij een speciaal ontvangst voor BNS Crisp leden georganiseerd op woensdag 7 juni. Eerst is er een welkomstwoord door Arva Rasoelbaks van Cotap en vervolgens is er een gezamenlijke ronde over de beursvloer waarbij er kennis wordt gemaakt met het merk, de nieuwste producten en een presentatie over unieke en onderscheidende samenwerkmogelijkheden. Dus ben je nieuwsgierig naar deze nieuwe BNS Crisp goudpartner en heb jij wel oren naar een mogelijk samenwerking, schrijf je dan snel in voor deze veelbelovende kennismaking

Programma:

14:30 inloop
15:00 kennismaking + ronde over de beursvloer
17:00 afsluitende borrel

Erbij zijn?

Meld je aan voor 1 juni bij jolanda@bnscrisp.nl. Jolanda geeft dan de BNS Crisp leden namen door aan Cotap. Na aanmelding wordt er rekening gehouden met je aanwezigheid, mocht je onverhoopt echt niet kunnen meld je dan tijdig af.Praktisch

Datum: 7 juni
Aanvang: 14:30 uur
Locatie: Cotap, Mindenstraat 3 8028 PK, Zwolle

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Art workshop | 2 juni | Haarlem | Werk aan de muur

Vrijdag 2 juni origaniseert BNS Crisp partner Werk aan de Muur een gratis Art workshop bij hun op kantoor in Haarlem! In een interactieve workshop maak je kennis met het interieur professional programma, handige tools voor het visualiseren van kunst in jouw interieurontwerp en laten ze zien hoe je kunt navigeren door de collectie.