Living 2.0 Jan Trendman | Stylistendag | 20 april

De woontrends voor de toekomst centreren zich rond thema’s als circulariteit en een behoefte aan natuur en groen. Niet zo gek in een wereld waarin duurzaamheid een belangrijk thema is.

Living 2.0 Jan Trendman |Stylistendag | 20 april

De woontrends voor de toekomst centreren zich rond thema’s als circulariteit en een behoefte aan natuur en groen. Niet zo gek in een wereld waarin duurzaamheid een belangrijk thema is. Daarbij geeft de nabijheid van groen comfort en balans in roerige tijden. Er is ook aandacht voor alle nieuwe functies die een huis tegenwoordig in zich herbergt; parttime kantoor, sportzaal en schoolklas naast de functies die het al had als fijn nest voor de bewoners om te ontspannen en te spelen. Hoe deze schijnbaar tegenstrijdige zaken ook nog op een mooie én esthetische manier verbonden kunnen worden zie je in de interieur & design presentatie. Vol kleur, materiaal en design inspiratie om mee te nemen naar je eigen projecten en opdrachten.

De presentatie van Jan Trendman is onderdeel van de Stylistendag op 20 april. Schrijf je hier in voor de stylistendag.

Over Jan Agelink

Jan is sinds 1994 werkzaam als trend forecaster. Hij combineert een heldere analyse van globale en lokale trends met een talent voor het selecteren van prachtige beelden. Zijn visie op de toekomst is zeer waardevol voor mensen werkzaam in interieur, lifestyle & design.

Jan verbindt trends van de zes grote drivers in onze wereld: technologie, kunst & cultuur, demografie, economie, politiek en ecologie – en creëert hiermee stof tot nadenken. 

Noot: Kijk in de BNS Crisp trendbibliotheek achter de login voor voordelige (kortingen kunnen oplopen tot 70%) trendreplays van eerdere webinars van Jan Agelink

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen