Live Pinterest workshop Socially Sanne | Nieuwegein | 12 oktober

Inmiddels heb ik honderden onderneemsters op weg mogen helpen met Pinterest, en ik hoop jou ook enthousiast te kunnen maken over dit fantastische kanaal!

Wat kun je verwachten tijdens de live Pinterest workshops?
Ontdek waarom Pinterest ideaal is voor Interieurprofessionals. Dankzij dit kanaal kun jij zonder elke dag online te hoeven zijn, tóch de juiste klanten naar jouw website sturen. Tijdens deze workshop krijg je concrete tips welke content wel en niet werkt op Pinterest, en hoe jij hier gericht mee aan de slag gaat.

Hoe zou je het vinden als je niet voor de camera hoeft te verschijnen of elke dag online moet zijn om je klanten te kunnen bereken? Op veel social media kanalen is dit haast ondenkbaar. Maar Pinterest werkt compleet anders, en jij leert hoe je hier slim gebruik van kunt maken.

Waarom moet je aanwezig zijn op Pinterest als interieurprofessional?
Wat veel interieurprofessionals nog niet beseffen is dat Pinterest zoveel meer is dan het bewaren van inspiratie. Als je het in gaat zetten als een marketingkanaal, dan ga je er zakelijk echt de vruchten van plukken. Er zijn een aantal grote kansen die interieurprofessionals nu standaard laten liggen op pinterest. Wil jij een voorsprong maken op de rest, zorg dan dat je er zeker bij bent.

Een Pinterest bord maak je binnen een paar minuten aan. Deze voorzie je van een sterke titel en omschrijving, en dan is deze klaar voor gebruik.
Bij Pinterest moet je geen snelle resultaten verwachten, het is een diesel die over het algemeen traag op gang komt. Maar in tegenstelling tot social media kanalen heeft de content die je plaatst een lange levensduur van wel maanden tot jaren. Op Instagram is dit bijvoorbeeld gemiddeld 24-48 uur. Op Facebook nóg korter.
Pinterest is dus een lange termijn kanaal dat jarenlang voor je kan blijven werken zonder veel effort.

Over Socially Sanne
Mijn naam is Sanne Raaimakers, ik woon in een klein dorpje in Noord-Brabant samen met mijn man en 3 kinderen (geen labrador).
Ik werk al sinds 2010 jaar in social media marketing. Na de eerste 9 jaar bij enkele grotere bedrijven te hebben gewerkt, besloot ik het roer volledig om te gooien en mijn eigen bedrijf te starten om zo meer mensen te kunnen helpen met de kennis die ik in die 9 jaar heb opgedaan.
Met mijn bedrijf Socially Sanne help ik ondernemers, bedrijven en bloggers met het op een authentieke manier inzetten van social media. Mijn missie is om kanalen zoals Pinterest laagdrempeliger te maken voor iedereen, zodat je het niet ziet als een struggle, maar juist als een super leuk en interessant onderdeel van jouw bedrijf.

Inmiddels heb ik honderden onderneemsters op weg mogen helpen met Pinterest, en ik hoop jou ook enthousiast te kunnen maken over dit fantastische kanaal!

Praktische info
De workshop wordt gegeven op dinsdag 12 oktober van 10:00 tot 11:30 uur. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen.

Locatie
Homebase BNS Crisp
In de Woonindustrie, Symfonielaan 1, Nieuwegein
Parkeren is gratis voor de deur.

Aanmelden
BNS Crisp leden nemen kosteloos deel. 
Bij No show zonder geldige reden rekenen wij achteraf €15,- ex. BTW.

Niet leden zijn welkom om te komen kennismaken met BNS Crisp maar betalen €15,- euro voor deelname. Na betaling is je plek definitief en is restitutie helaas niet meer mogelijk.

Aanmelden doe je onderaan deze pagina, het bovenste formulier is voor leden, het formulier eronder voor niet leden. Niet leden worden na het invullen van het formulier meteen doorgestuurd naar de betaalmodule van iDeal.


Pinterest workshop Socially Sanne 12 oktober LEDEN


Pinterest workshop Socially Sanne 12 oktober NIET-LEDEN

  • Prijs: € 18,15
    Prijs inclusief BTW

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

excellent

EXCELLENT WOONBEURS | 25 t/m 28 November | Rotterdam

Of het nu gaat om kunst, designmeubelen, architectuur -zowel binnen als buiten-, woonaccessoires of auto’s en boten, op de Excellent Woonbeurs sta je midden in de beleving. Daar kun je alles zien, ruiken voelen en horen.