Lezing: Personal Branding | Interieurprofessionaldag RE/LIVING | Daniëlle van Dongen | 27 juni 2022

Hoe laat jij je unieke zelf zien? Met Personal Branding laat jij zien waar jij en je bedrijf voor staan. Je laat jezelf op een authentieke wijze zien: je binnenkant, bestaande uit je identiteit, waarden, talenten, gevoel, purpose en je eigen stijl maken jou uniek. Dat wat er al is, breng je met Personal Branding écht naar buiten. Om je hierbij te helpen geeft Daniëlle van Dongen een lezing met verschillende tips & tricks, dat niet te missen is. Schrijf je daarom nu in!

RE/LIVING Personal Branding

Hoe laat jij je unieke zelf zien? Met Personal Branding laat jij zien waar jij en je bedrijf voor staan. Je laat jezelf op een authentieke wijze zien: je binnenkant, bestaande uit je identiteit, waarden, talenten, gevoel, purpose en je eigen stijl maken jou uniek. Dat wat er al is, breng je met Personal Branding écht naar buiten. Om je hierbij te helpen geeft Daniëlle van Dongen een lezing met verschillende tips & tricks, die niet te missen is. Schrijf je daarom nu in voor de Interieurprofessionaldag!

Daniëlle verplaatst zich in jouw ‘DNA’

Door Daniëlle’s werkervaring en persoonlijke ontwikkeling heeft zij een unieke gave ontdekt: ze kan zich, in een mooie veilige verbinding, haarfijn intunen op jou. Ze verplaatst zich als het ware in jouw “DNA”, je gevoel, je verlangen en unieke stijl. Voelt intuïtief aan wie je bent en ziet je echt. Zo ga jij jezelf ook zien: zonder maskers. Daniëlle ontdekt samen met de klant wat zichtbaar mag worden. Zo krijg je inzicht hoe je jezelf wilt laten zien. Dat geheel bekrachtigt Daniëlle in Styling & Fotografie. 

Over Daniëlle van Dongen

Fotografe Daniëlle van Dongen empowert business vrouwen met persoonlijk op maat gemaakte Styling en Fotografie. Op de foto’s laat ze vrouwen on- en offline stralen, want elke vrouw is mooi en uniek! Als fotograaf beschikt ze over een uniek en onderscheidend talent, want Daniëlle is dus ook stylist.  

Daniëlle heeft een achtergrond in fashion van 25 jaar. Daarnaast heeft ze een verfijnde stijl en smaakgevoel die ze gebruikt bij het 100% intunen op haar klanten. Alles wordt haarfijn en in samenspraak met jou voorbereid, zodat er samen op de shootdag de mooiste foto’s gecreëerd kunnen worden! 

Het is Daniëlle haar missie om vrouwelijke ondernemers te empoweren met Personal Branding. Ze gelooft dat iedere vrouw het geboorterecht heeft om te stralen, dat je je echte zelf mag zijn en jezelf mag laten zien. Al haar klanten worden zo authentiek mogelijk, met een zogeheten ‘level up’ zoals je die mag verwachten bij een professionele fotoshoot, geportretteerd in een veilige setting. Het resultaat daarvan is een prachtige beeldbank waar je eindeloos uit kan putten. Daniëlle’s portfolio geeft een goede indruk van haar signatuur als Stylist & Fotograaf. Om een beter beeld te krijgen van Daniëlle’s werk en sfeer, kun je een kijkje nemen op haar website . 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Elevator Pitches | Nidum X Festival Interieur | 24 juni 2022

Tijdens Nidum X Festival Interieur (24 juni 2022) heb je de gelegenheid om te kiezen tussen twee programmaonderdelen: elevator pitches of inspiratieroute Nidum en Ovum. Bij de elevator pitches zijn er enkele sprekers over onderwerpen als kunst en dessin. Hier lees je over de pitchers en de merken die zij aan bod laten komen.