Regiotafel Zuid-Nederland | Kennis & inspiratie sessie | 8 november | Echt | Decolegno | exclusief voor BNS Crisp leden

Kennis en inspiratie in Echt op 8 november in de showroom van DecoLegno. Een afwisselde middag met een mooi programma. Gratis voor BNS Crisp leden.

Kennis en inspiratie in Echt, jij bent uitgenodigd door DecoLegno!

Natuurlijk zal DecoLegno praten over maatwerk in het interieur, de do’s en don’ts en krijg je veel tips en trics. Ook kijkt DecoLegno naar actuele interieurtrends en hoe je daarop kunt inhaken met de nieuwste texturen in decoratief plaatmateriaal van Cleaf en solid surface van Durasein®.

Showroom DecoLegno in Echt

Waarom?

Hoe DecoLegno jou verder kan helpen bij het creëren van unieke interieurs en een optimale presentatie aan jouw opdrachtgever? Je hoort het allemaal op woensdagmiddag 8 november. De middag wordt afgesloten met een borrel zodat je ook nog lekker kunt bijpraten met de collega vakgenoten.

Ivo Vollema en Marjolein van de Lisdonk van DecoLegno kijken ernaar uit om jou te ontmoeten.

Meld je snel aan bij Christel van Extel via tis_chris@hotmail.com

Nadere informatie over het programma ontvang je na aanmelding.

DecoLegno

DecoLegno is leverancier van hoogwaardig decoratief plaatmateriaal. Hiermee creëer jij kwalitatief en onderscheidend maatwerk als onderdeel van jouw interieurontwerp. De collectie van het Italiaanse merk Cleaf onderscheidt zich door de unieke decor en structuur beleving, waardoor de uitstraling van het plaatmateriaal niet onder doet voor die van natuurlijke materialen als hout, natuursteen, leer, beton of textiel. In combinatie met het solid surface programma van Durasein®biedt DecoLegno een compleet pakket aan materialen voor duurzame interieurs.

Showroom DecoLegno in Echt

Praktisch

Locatie: Decolegno showroom , Diepstraat 17, 6101 AT Echt
Kosten: Gratis voor BNS Crisp leden
Aanmelden: bij Christel van Extel tis_chris@hotmail.com

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ga met BNS Crisp naar de DDW | 27 oktober | Eindhoven

Wil jij in één dag de hoogtepunten van de Dutch Design Week zien en netwerken met collega’s uit het vak? Stap samen met ons op de fiets voor een inspirerende route door Eindhoven waarbij we diverse DDW-locaties en -exposities bezoeken.