IT’S IN OUR NATURE | IVC Commercial, Unilin Panels en Baars & Bloemhoff | Broeinest Amsterdam | 1 juni 2022

Ga met IVC Commercial, Unilin Panels en Baars & Bloemhoff mee op ontdekkingstocht hoe je Biophilic design en duurzaamheid integreert in de gebouwde omgeving, door middel van natuurlijke elementen, vormen en texturen. Zo een ontwerp maakt wat de gebruiker helpt om gelukkiger en gezonder te leven!

Ga met IVC CommercialUnilin Panels en Baars & Bloemhoff mee op ontdekkingstocht hoe je Biophilic design en duurzaamheid integreert in de gebouwde omgeving, door middel van natuurlijke elementen, vormen en texturen. Zo een ontwerp maakt wat de gebruiker helpt om gelukkiger en gezonder te leven!

Het belooft een verassende, informatieve en creatieve middag te worden. Zo ontdekken we tijdens het panel gesprek hoe je de liefde voor natuur niet alleen visueel terug kan laten komen in je ontwerp maar ook door duurzame keuzes te maken. Broeinest steekt de handen uit de mouwen voor een 1-op-1 met de natuur én kun je de laatste noviteiten en collecties van Broeinests Partners ontdekken. Hen kun je het hemd van het lijf vragen over hoe zij welzijn, natuur en duurzaamheid centraal zetten in zowel hun bedrijfsvoering als op de werkvloer!

Programma:
13:00 – Ontvangst met Belgian Treats
13:30  – Panel Discussie (panel to be announced)
14:45 – Nature Workshop, laat je verassen!
16:15 – Brand collecties x Borrel

Inbreng voor de panel discussie:
Waar loop jij nou tegen aan rondom de thema’s wellbeing en biophillic design? Is het iets wat je al met regelmaat toepast? Vind je het vooral een trend? Of ben jij die ontwerper die juist voor deze thema’s op de barricade staat?

Laat Broeinest weten hoe jij aankijkt tegen deze thema’s, hoe je er mee omgaat en waar je tegen aanloopt. Dan maken we de paneldiscussie namelijk nog een stukje persoonlijker én dynamischer.

Wat is IVC Commercial?
IVC Commercial ontwerpt en produceert vloeroplossingen, waaronder tapijttegels, luxe vinyltegels (LVT) en heterogeen vinyl voor gebruik in zakelijke, openbare en particuliere omgevingen. Ze richten op het verbeteren van de productiviteit en het welzijn van gebruikers in ruimtes door middel van innovatieve oplossingen, die eenvoudig te implementeren en betaalbaar zijn. Ze ontwerpen en produceren hun vloeren op een verantwoorde manier in België en ontwikkelen een circulaire aanpak voor de toekomst. IVC Group maakt deel uit van Mohawk Industries Inc., ’s werelds grootste vloerenbedrijf.  Met 1.800 medewerkers en 10 productiesites in Europa, Rusland en de VS produceert IVC Group jaarlijks meer dan 180.000.000 m² vloerbedekking.

Op de locaties Amsterdam, EHV en Rotterdam vind je het totaal overzicht van de collectieboeken van IVC Commercial, kun je gedurfde vloercombinaties in toegepaste vorm zien en samples en stalenwaaiers van alle collecties bekijken en lenen.

Verschillende data:

1 juni al andere plannen? Kom dan op 31 mei naar Broeinest RDAM of 2 juni naar Broeinest EHV!

Wist je dat deze exclusieve sessie op maar liefst 3 locaties beschikbaar is? Meld je snel aan bij jou in de buurt.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Elevator Pitches | Nidum X Festival Interieur | 24 juni 2022

Tijdens Nidum X Festival Interieur (24 juni 2022) heb je de gelegenheid om te kiezen tussen twee programmaonderdelen: elevator pitches of inspiratieroute Nidum en Ovum. Bij de elevator pitches zijn er enkele sprekers over onderwerpen als kunst en dessin. Hier lees je over de pitchers en de merken die zij aan bod laten komen.