Interieurprofessionaldag DWI | Nieuwegein | 4 oktober

Over enkele weken kun je je weer aanmelden voor de jaarlijkse interieurprofessionaldag.

Met veel plezier kondigen we de jaarlijkse Interieurprofessionaldag aan. Deze vindt plaats op maandag 4 oktober 2021 bij De Woonindustrie in Nieuwegein. NIA Academie, De Woonindustrie en BNS Crisp hebben we de krachten weer gebundeld en een professioneel dagprogramma samengesteld over verschillende actuele thema’s op het gebied van wonen en interieur.

Achter de schermen zijn we volop bezig met de voorbereidingen. Meer informatie over het programma en aanmelden voor de Interieurprofessionaldag kan over enkele weken. Houd je mail in de gaten.

Zet maandag 4 oktober alvast in je agenda!

Veiligheid voorop
Uiteraard is de Interieurprofessionaldag onder voorbehoud van de op dat moment geldende Corona richtlijnen. We vragen iedereen de richtlijnen te respecteren, de veiligheid en gezondheid van een ieder is onze
belangrijkste focus.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Mary Hessing maakt het nieuwe magboek van BNS Crisp! | Partnerevents | 2 september

BNS Crisp, dé Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten (met zo’n 330 leden verspreid over het land), blijft actief. Zoals u van ons gewend bent. Dat het aantal partners en leden nog steeds groeit, is goed nieuws. Maar ons optimisme kreeg onlangs nóg een boost door de nieuwe samenwerking met Mary Hessing: haar WOTH Studio zal de hoofdredactie en productie op zich nemen van Showcase 21 magazine.