‘Het gebeurt in de Zaanstreek’ tijdens Architect@Work | 28 September | Westzaan | Piet Boon en Decolegno

De mooie nieuwe showroom van DecoLegno bevindt zich op slechts 8 minuten rijden van het Hemburgterrein. De ideale gelegenheid om je bezoek aan ARCHITECT@WORK te combineren met een bezoek. Als BNS Crisp-lid kun je hier gratis bij zijn!

Op donderdag 28 september vindt de beurs ARCHITECT@WORK plaats in Taets op het Hembrugterrein in Zaandam. DecoLegno zal daar de Durasein® solid surface collectie presenteren. Maar op slechts 8 minuten rijden vanaf het Hembrugterrein bevindt zich de showroom van DecoLegno. Dé ideale gelegenheid voor interieurontwerpers en -stylisten om een bezoek te combineren.

Showroom DecoLegno

Programma woensdag 27 september is komen te vervallen!

Programma 28 september

Vanaf 09.00 uur opent Studio Piet Boon de deuren van de Piet Boon Flagship Stores in Oostzaan. Tijdens een exclusieve rondleiding krijg je nuttige informatie over de producten en kun je ze met eigen ogen bewonderen. De collectie omvat naast meubelen ook stalen deuren, frames en ramen, houten vloeren, tegelvloeren, gietvloeren, verlichting en de Piet Boon Paint & Plaster lijn. 

Wil je erbij zijn? Meld je aan via info@pietboon.com

Adres: Skoon 78, 1511 HV Oostzaan. Gratis parkeren. 

Showroom Piet Boon

Vanaf 13.00 uur welkom in de showroom van DecoLegno in Westzaan om de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf en Durasein® solid surface te bekijken. Om 16.00 uur start een officieel programma: 

  • Patrick Leering vertelt over de oprichting van DecoLegno 
  • Saskia ten Cate laat zien hoe trends & decoratief plaatmateriaal samen komen 
  • Rondleiding om de verschillende interieuroplossingen in het pand te bekijken 

Vanaf 17.00 uur sluiten wij de dag af met een Italiaans buffet zodat je na de file terug kunt rijden naar huis. Wil je erbij zijn? Meld je aan via onderstaande button

Adres: Rak 139, 1551 NC Westzaan. Gratis parkeren. 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ga met BNS Crisp naar de DDW | 27 oktober | Eindhoven

Wil jij in één dag de hoogtepunten van de Dutch Design Week zien en netwerken met collega’s uit het vak? Stap samen met ons op de fiets voor een inspirerende route door Eindhoven waarbij we diverse DDW-locaties en -exposities bezoeken.