Regiotafel Midden | 13 oktober | Inspiratie-event in Haarlem

Op vrijdag 13 oktober organiseren Claudia Echten, Petra Sloot en BNS Crisp weer een PRIKKELENDE & inspirerende bedrijfsbezoeken en gesprekken met designers, deze keer in HAARLEM! Tegelijkertijd is er volop gelegenheid om te netwerken met je BNS Crisp collega's.

Wij starten bij MODEUS, moederbedrijf van o.a. Jesper Home! Wist je dat zij nóg twee gave interieurmerken voeren? We krijgen een kijkje achter de schermen bij dit inspirerende bedrijf, gaan de drie collecties uitgebreid bij hen bekijken én er is een SNEAK PREVIEW van een aantal nieuwe producten! Guido en Lo May hebben er zin in.

Daarna zijn we welkom bij STUDIO HAMERHAAI, o.a. bekend van hun ‘Rijkswachters’; grappige interieurobjecten gemaakt van museum-verpakkingskisten. Maar wist je dat dit duurzame designers duo ook veel bijzondere maatwerkmeubels levert en samenwerkt met o.a. de groene poot van Velto/Interstuhl (groot in kantoormeubelen) bij Cantor Circulair?  Niki en Boudewijn vertellen je er graag meer over.

Het programma zal er als volgt uitzien:

09.30 – 9.45 uur: Inloop en ontvangst bij MODEUS
9:45 – 11.30 uur: Presentatie en bezoek aan de showroom.
11.45 – 12.15 uur: ontvangst bij STUDIO HAMERHAAI
12.30 – 13.30 uur: Lunch bij het VEERKWARTIER

De locaties liggen allemaal op 5 minuten afstand van elkaar, met de auto (en gratis parkeren).

Kosten: De lunch is voor eigen rekening. Wij vragen BNS Crisp leden een bijdrage van € 3,- voor de onkosten. Ben je nog geen lid dan is dit een unieke kans om kennis te komen maken met ons netwerk. Mail Petra en informeer naar de mogelijkheden.

NB: Wij geven de bedrijven het aantal deelnemers door. Als je je aanmeldt, verwachten we dat je komt.

  • De volgende door Petra en Claudia georganiseerde activiteit is op vrijdag 3 november, noteer de datum alvast in je agenda!

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ga met BNS Crisp naar de DDW | 27 oktober | Eindhoven

Wil jij in één dag de hoogtepunten van de Dutch Design Week zien en netwerken met collega’s uit het vak? Stap samen met ons op de fiets voor een inspirerende route door Eindhoven waarbij we diverse DDW-locaties en -exposities bezoeken.