Ga met BNS Crisp naar de DDW | 27 oktober | Eindhoven

Wil jij in één dag de hoogtepunten van de Dutch Design Week zien en netwerken met collega’s uit het vak? Stap samen met ons op de fiets voor een inspirerende route door Eindhoven waarbij we diverse DDW-locaties en -exposities bezoeken.

BNS Crisp is in Eindhoven en organiseert op vrijdag 27 oktober een netwerklunch, een exclusieve fietstour door Eindhoven, waarbij we een bezoek brengen aan verschillende projecten en locaties (geen DDW-polsbandje nodig) en een gezellige borrel voor leden, merkpartners en interieurprofessionals, die kennis willen komen maken met ons netwerk. Volg het hele programma of sluit aan bij een van de onderdelen.

Lunch & borrel bij Broeinest

We starten en eindigen onze fietstocht bij dé materialenbibliotheek voor de interieurprofessional en hotspot op Strijp-S, Broeinest. Vooraf zijn we hier welkom voor een verzorgde lunch, zodat jij voldoende brandstof hebt om de stad per fiets te verkennen. Bij terugkomst praten we natuurlijk nog even na onder het genot van een drankje. 

Ook als je niet mee gaat fietsen, maar zelfstandig de DDW wilt verkennen ben je van harte welkom om aan te sluiten bij de netwerklunch en/of borrel bij broeinest.

Ga mee fietsen!

Het leukste is natuurlijk om wel met ons op de fiets te stappen en samen Eindhoven te verkennen. We zullen tijdens deze fietstour juist ook een aantal locaties aandoen die je zelf minder snel zult bezoeken. Kortom ook als je meerdere dagen naar de DDW gaat, is het interessant om aan te sluiten voor deze fietstocht. 

Er zijn slechts 20 plekken beschikbaar en het is first come, first serve. Wil je dit niet missen, meld je dan snel aan! 


Praktisch

Datum: 27 september
Tijd lunch: 12:00 uur (inloop vanaf 11:30 uur)
Tijd fietsen: 13:15 uur
Tijd borrel: 16:30 
Locatie: Broeinest Eindhoven, Torenallee 45, Strijp-S
Kosten:
Als lid en merkpartner betaal je voor de hele middag slechts € 22,50 ex btw. 
Alleen lunch: € 10,00 ex btw
Alleen fietstocht: € 12,50 ex btw
Alleen borrel: € 7,50 ex btw

Ben je nog geen lid van BNS Crisp dan ben je van harte welkom om aan te sluiten!
Je betaalt dan voor de hele dag €75,00 ex btw
Alleen lunch: € 25,00 ex btw
Alleen fietstocht: € 45,00 ex btw
Alleen borrel: € 15,00 ex btw

Besluit je na deze leuke en interessante middag lid te worden van BNS Crisp dan krijg je het verschil (€ 52,50) als korting op je lidmaatschap. 

Annuleren: Kun jij onverhoopt toch niet komen, laat het ons weten. Dan kunnen wij iemand anders blij maken met jouw plek. Mail naar info@bnscrisp.nl


Aanmelden. Let op er zijn 2 formulieren een voor LEDEN & PARTNERS en een voor NIET LEDEN

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen