Exclusieve inspiratiesessie l Hoeveel licht is genoeg + slim schakelen l 23 maart l online l kosteloos voor BNS Crisp leden en partners

In deze (gratis!) exclusieve inspiratiesessie voor BNS Crisp leden en partners laat interieurarchitect en lichtexpert Annelies Valentijn je aan de hand van de 5 guidelines zien op welke wijze je kunt checken of je voldoende licht in je ruimte hebt geplaatst zonder ingewikkelde licht-berekeningen te maken.

De meeste gestelde vraag van interieurontwerpers over het maken van een lichtplan is;

“Hoe weet ik of ik voldoende licht heb getekend in een ruimte?”

In deze (gratis!) exclusieve inspiratiesessie voor BNS Crisp leden en partners laat interieurarchitect en lichtexpert Annelies Valentijn je aan de hand van de 5 guidelines zien op welke wijze je kunt checken of je voldoende licht in je ruimte hebt geplaatst zonder ingewikkelde licht-berekeningen te maken.
EXTRA: handig overzicht van de verschillende dimtechnieken; fase afsnij – 1-10V en DALI

Exclusief voor BNS Crisp leden: Aansluitend kun je me al je lichtvragen stellen. Heb je een lichtvraag voor een specifiek project? Mail dan je vraag + tekening voor aanvang naar info@delichtschool.nl.

Mogelijkheden exclusieve online inspiratiesessie:

  • donderdag 23 maart 10.00-11.00 uur.
  • dinsdag 16 mei 10.00-11.00 uur.

ONTDEK IN DEZE INSPIRATIE SESSIE;

  • de 5 guidelines die je houvast geven bij het maken van een lichtplan in je interieurontwerp
  • in heldere taal de lichtbegrippen uitgelegd
  • wat het verschil is tussen direct, diffuus en indirect licht en waarom je altijd een mix maakt van dit trio in je lichtplan
  • de checklist van Annelies met 4 punten waarmee je je lichtplan goed kunt onderbouwen
  • EXTRA: handig overzicht van de verschillende dimtechnieken; fase afsnij – 1-10V en DALI

In deze online inspiratie sessie exclusief voor BNS Crisp leden  Hoeveel licht is genoeg; de 5 guidelines….die je direct in je interieurontwerpen kunt toepassen kom jij het te weten! De lichtschool to the rescue!

OVER ANNELIES VALENTIJN INTERIEURARCHITECT EN LICHTEXPERT

Als interieurarchitect ben ik altijd gefascineerd geweest door licht en het enorme effect daarvan op ruimte, kleur en beleving. En terwijl veel interieurontwerpers licht en verlichting als detail zien, zijn licht en architectuur voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik maakte er mijn specialisme én mijn missie van en startte De Lichtschool, die specialistische licht-opleidingen aanbiedt aan professionals in interieur.

Na mijn opleiding aan de Kunstacademie wist ik eigenlijk niets over licht en het belang daarvan voor interieurs en architectuur. Het lichtvak heb ik pas later in de praktijk geleerd bij diverse lichtstudio’s in binnen- en buitenland. En nu wil ik mijn jarenlange ervaring in het lichtvak met jullie delen! Ik zie namelijk nog veel interieurprofessionals worstelen met licht en het maken van lichtplannen.

VOOR WIE IS DEZE INSPIRATIE SESSIE?

Deze inspiratiesessie is exclusief voor BNS CRISP leden die verlichting zien of willen gaan zien als verlengstuk van hun interieurontwerpen.

Je bent zelfstandig ondernemer of werkzaam bij een tof interieurburo/woonwinkel en je wilt je steeds blijven ontwikkelen. Je wilt up-to-date blijven in kennis, inspiratie en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van licht.

Je twijfelt soms als je je lichtplan aan het maken bent of je wel voldoende licht hebt voorgesteld, kloppen de technische specificaties en kun je je verhaal uiteindelijk goed onderbouwen.

Ik werk veel met ondernemers uit de creatieve sector en bouwsector zoals interieurarchitecten, verkoopmakelaars, medewerkers in een woonwinkel, architecten en stylisten.

Schrijf je nu in voor de gratis inspiratie sessie. Zeer binnenkort verschijnt hier het inschrijfformulier.

Aanmelden inspiratiesessie lichtschool

Inspiratiesessie lichtschool

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Design route | Haarlem | 14 april

Na de leuke en inspirerende dag die we afgelopen november in Den Bosch beleefd hebben, gaat BNS dit keer op tour op 14 april door het prachtige en gezellige Haarlem. Tijdens onze design route maken we een aantal stops.