Evolution-Amsterdam | Westergasfabriek Amsterdam | 7, 8 & 9 september 2022

Evolution-Amsterdam is de Nederlandse design & vakbeurs voor Surface- en Pattern design in Nederland. De show draait om het verkopen en kopen van ontwerpen voor allerlei doeleinden. Exposanten zijn ontwerpstudio's van over de hele wereld, met een diverse focus. Zo zijn er designcollecties voor Interieur, Textiel, Behang, Mode en Stationery te vinden. Op 7, 8 & 9 september 2022 kan je er volop inspiratie op doen!

Evolution-Amsterdam is de Nederlandse design & vakbeurs voor Surface- en Pattern design in Nederland. De show draait om het verkopen en kopen van ontwerpen voor allerlei doeleinden. Exposanten zijn ontwerpstudio’s van over de hele wereld, met een diverse focus. Zo zijn er designcollecties voor Interieur, Textiel, Behang, Mode en Stationery te vinden. Op 7, 8 & 9 september 2022 kan je er volop inspiratie op doen!

De data’s, locatie & tickets

Woensdag 7 september 2022 – 09:00-18:00 uur
Donderdag 8 september 2022 – 09:00-18:00 uur
Vrijdag 9 september 2022 – 09:00-16:00 uur

Evolution vindt plaats in de Gashouder op het terrein van de Westergasfabriek, wat slechts enkele minuten van het Centraal Station ligt. Een super mooie industriële omgeving met de sfeer van oude fabrieksgebouwen. Het terrein van de Westergasfabriek biedt verschillende faciliteiten zoals bars, restaurants, koffie- en wijnbars en zelfs een hotel. In 2020 zijn ze verhuisd van twee zalen naar de Gashouder. In de Gashouder is plaats voor meer dan 100 ontwerpstudio’s onder één dak.

Gashouder Westergasfabriek
Klönneplein 1
1014 DD Amsterdam

Evolution is een B-2-B evenement en enkel toegankelijk voor professionele bezoekers. Toegangskaarten kun je kopen via de Evolution website (via onderstaande knop) en kosten € 15,00,- per persoon.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Masterclass The History of Wallpaper | Issabella van Baaren en magazine Herenhuis | Amersfoort | 30 september & 11 november 2022

Issabella van Baaren en magazine Herenhuis organiseren op 30 september en 11 november 2022 de masterclass ‘The History of Wallpaper’. In het ochtendprogramma komen diverse technieken en symboliek van patronen aan bod. Na de inbegrepen lunch verplaatst de Masterclass naar de Volmolen in Amersfoort, waar de katoendrukkerij is gevestigd. Hier maak je o.a. kennis met de blokdruktechniek en ga je er ook daadwerkelijk mee aan de slag.

GLUE Amsterdam | 15 t/m 17 september 2022

Op een mooie dag in september een route volgen langs allerlei designs. Wie wilt dat nou niet? Gelukkig komt GLUE Amsterdam eraan: een driedaagse designroute van en voor Amsterdamse ontwerpers, het grote publiek, architecten, merken, showrooms, galeries, academies en andere collega’s.