Event Human Centered Design | 1 juni | Eindhoven | Broeinest

Iedereen wil graag in een gezonde omgeving werken en wonen. Maar bij het nemen van beslissingen over het ontwerp overschaduwen we soms de belangrijkste vraag: werkt de ruimte voor de mensen die hem gebruiken? Tijdens dit gratis Broeinest Event kan je je als stylist verdiepen in het thema Human Centered Design.

De behoeften van gebruikers centraal stellen is een essentieel onderdeel van elk ontwerpproces. Human centered design richt zich, naast esthetische overwegingen, vooral op de functionele behoeften van mensen. Zo kan je ruimtes ontwerpen die zorgen voor een toename in productiviteit, vermindering van stress en een verbetering in de kwaliteit van leven.

Wat is er dit Event te doen?
Tijdens dit event kan je luisteren naar twee sprekers, die een sterke visie hebben op de invloed van een ruimte op de gebruiker. Na een korte pauze ga je zelf de handen uit de mouwen steken tijdens de Sensory Challenge.

Programma
13:00 – Ontvangst
13:10 – Intro event & Broeinest door Lieke van der Maas, Broeinest EHV
13:15 – Ontmoeting stimuleren door Paviljoen design, door Overtreders W
14:00 – Well for the People, door Laura Atsma & Bénine Dekker van Fokkema & Partners
14:45 – Korte pauze
15:00 – Sensory Workshop door Justine Kontou, handen uit de mouwen!
16:30 – Afsluiting & borrel

INFORMATIE
Datum: 1 juni 2023 
Tijd: 13:00 tot 17:00
Gratis deelname schrijf je in via deze link

Bron: Broeinest

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Art workshop | 2 juni | Haarlem | Werk aan de muur

Vrijdag 2 juni origaniseert BNS Crisp partner Werk aan de Muur een gratis Art workshop bij hun op kantoor in Haarlem! In een interactieve workshop maak je kennis met het interieur professional programma, handige tools voor het visualiseren van kunst in jouw interieurontwerp en laten ze zien hoe je kunt navigeren door de collectie.