EMPOWER YOURSELF | Driedelige serie masterclasses interieurfotografie | Vanaf 14 februari

Al meer dan 20 jaar helpt Nicole bedrijven met het neerzetten van een professionele, onderscheidende beeldtaal door middel van haar fotografie.

In slechts drie lessen zelf professioneel aan de slag!

Herken jij je hierin als interieurprofessional?
Je maakt supermooi werk en je klanten zijn blij, maar na de oplevering van je project heb je niets om aan potentiële nieuwe klanten te laten zien. Het zou zo fijn zijn als de foto’s die je van je projecten maakt méér zijn dan puur een registratie. En daar komt een uitdaging om de hoek kijken, want hoe kun je ook de sfeer overbrengen, die jij voor ogen had tijdens het maken en uitvoeren van dit project?

Drie opties die je dan zou kunnen overwegen:
1. Je huurt voor ieder project een professionele fotograaf in. Dat is best kostbaar.
2. Je gaat het zelf doen. Zonder ervaring niet heel eenvoudig. Het is immers een vak.
3. Je komt op 12 januari 2022 tijdens de aftrap van het EMPOWER YOURSELF jaar naar de interactieve digitale lezing van professioneel interieurfotograaf, Nicole Minneboo.

Optie drie is een mooie start
Tijdens dit webinar deelt Nicole tips & tricks over hoe je met eenvoudige middelen toch de sfeer meer naar jouw hand kan zetten en tot uiting kunt laten komen in je foto’s zélfs met een telefoon! Mocht je na deze aftrap nog meer willen weten dan kun je ook de diepte induiken en een serie masterclasses interieurfotografie bij haar volgen die zij samen met BNS Crisp in 2022 gaat geven. De volledige serie bestaat uit drie inspirerende masterclasses.

Wat mag je verwachten tijdens deze masterclasses?

Les 1: Interieurfotografie: techniek & theorie verdieping

We beginnen met een dagdeel verdieping in de theorie. Daarbij komen de begrippen; diafragma, sluitertijd, iso-waarde en witbalans voorbij. En natuurlijk ook de lenskeuze, compositie, etc. De juiste voorbereiding is ook bij fotografie het halve werk.

Voorbereiding les 1.
Voorafgaand aan deze dag is het verzoek om een paar eigen beelden in te sturen.

-> Een foto die voor verbetering vatbaar is (waarvan je weet dat het beter kan, maar HOE?!) en één waar je heel tevreden over bent (meerdere mag ook).

-> Systeem- of spiegelreflexcamera* incl. geheugenkaartje en volle accu.

*) Een camera waar je de sluitertijd, diafragma & iso-waarde zelf in kan stellen en vanuit manual (M) stand kan werken (dat leer je in de 1e bijeenkomst)

Les 2: Praktijkles interieurfotografie op locatie

Vervolgens neemt Nicole jullie graag mee naar het Kabinet, waar we de gelegenheid hebben om in verschillende studio’s te fotograferen en na afloop heerlijk te lunchen.

Voorbereiding les 2.
-> Systeem- of spiegelreflexcamera, lenzen, leeg geheugenkaartje, volle accu en statief, eventueel laptop met kaartlezer.

Les 3: Theorie verdieping, beeldbewerking basis

De praktijkopdrachten worden in het derde deel bekeken, besproken en Nicole deelt graag nog tips & tricks met je om zo nog meer optimale beelden te kunnen maken door middel van o.a. beeldbewerking. Er zijn altijd uitdagingen waar meerdere mensen tegenaan lopen, deze nemen we natuurlijk mee tijdens de masterclass. Na afloop doet de camera wat jij graag wil en niet andersom!

Voorbereiding les 3.
-> Laptop met fotobewerkingsprogramma (voorkeur Photoshop). Camera en lenzen (alleen bij vragen m.b.t. camera en instellingen).

Geen camera, geen probleem!
Heb je (nog) geen geschikte camera dan is dat voor het deelnemen aan deze masterclass geen enkel probleem.
Ook voor jou reserveren we alvast graag een plaatsje. Laat ons weten of Nicole Minneboo voor masterclass les 2 een camera voor je mag meenemen door onderstaand inschrijfformulier te gebruiken.

Canon 90D met 18-135 mm objectief of Canon 7D met 24-105 mm objectief

Kosten € 50,- per camera & statief excl btw.

Je hoort vooraf met welke camera je gaat werken zodat je je hier online al een beetje in kunt verdiepen.

Over Nicole Minneboo
Al meer dan 20 jaar helpt Nicole bedrijven met het neerzetten van een professionele, onderscheidende beeldtaal door middel van haar fotografie. Haar specialisme ligt bij Interieurfotografie (magazines, interieur- en industrieelontwerpers, retail), Portretfotografie (commercieel en de sociale sector) & Fotograferen van Productieprocessen.

Meestal werkt zij op locatie en soms bij de klant, of op een mooie locatie die zij gescout of gehuurd hebben of in haar studio in Eindhoven. Nicole voelt zich op veel terreinen thuis, sterker nog, het is precies die afwisseling die maakt dat zij dit vak al zo lang zo leuk vindt. Zij verdiept zich graag in de vraag van de klant en met name welke boodschap de beelden moeten gaan vertellen. Daarmee kan ik de richting en sfeer bepalen die nodig is voor de shoot.

Naast conceptueel beelddenker en fotograaf, geeft zij met enige regelmaat een masterclass aan fotostudenten, of (vergevorderde) amateurfotografen. Haar kennis en kunde deelt ze heel graag, vandaar ook deze driedelige serie masterclasses interieurfotografie. Nicole neemt je mee in “haar wereld” en zal een serie tips en how to’s delen, zodat jij na afloop beter de sfeer weet te vangen van jouw werk en dit om kan zetten naar een kwalitatief & creatief portfolio. Zodat je nieuwe (potentiële) klanten een goed beeld krijgen van jouw stijl!

Data
Les 1. 14 februari 2022
Ochtend 10.00 tot 12.00 uur

Les 2. 21 februari 2022
Ochtend 09.45 tot 12.30

Les 3. 21 maart 2022
Ochtend 10.00 tot 12.00 uur

Locaties
Les 1 Broeinest Utrecht, Schaverijstraat 9E, 3534 AS Utrecht
Les 2. Het Kabinet in Bunnik, Rumpsterweg 1 – 5, 3981 AK Bunnik
Les 3. Homestudios, Proostwetering 31, 3543 AB Utrecht

Aantal deelnemers
Minimaal 8, maximaal 32.

Duur
Drie dagdeel lessen.

Kosten deelname
Een van de pijlers van BNS Crisp is om bij te dragen aan de professionalisering van het interieurstylingvak. Dit doen wij door gedurende het jaar inhoudelijk voor onze leden te programmeren. In 2022 is ervoor gekozen om het reguliere aanbod verder te verrijken met diverse masterclasses en workshops waaronder de driedelige serie masterclasses interieurfotografie. Op die manier bieden wij (niet) leden de mogelijkheid om projecten zelf professioneel vast te leggen en zich nog beter te kunnen profileren richting hun (potentiële) klanten.

Niet leden
Deelname aan deze driedelige serie masterclasses is voor niet leden € 345,- (excl. 21% btw).

Leden en partners van BNS Crisp
Deelname aan deze driedelige serie masterclasses is voor leden en partners € 245,- (excl. 21% btw).

Na betaling is je inschrijving pas definitief. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je, waar mogelijk, de les inhalen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan ontvang je 50% van je lesgeld van de betreffende les retour. Bij no-show is restitutie van het lesgeld niet mogelijk.

VOL! INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK, BINNENKORT NIEUWE DATA BESCHIKBAAR


Driedelige serie masterclasses interieurfotografie - LEDEN & PARTNERS

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Prijs:
Prijs is inclusief BTW. Na het versturen van dit formulier wordt je direct doorgestuurd naar iDeal voor de betaling.
Camera huren
Optioneel; huur een camera voor les 2 via Nicole Minneboo, zie info hierboven. Prijs is inclusief BTW

Driedelige serie masterclasses interieurfotografie - NIET LEDEN

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Prijs:
Prijs is inclusief BTW. Na het versturen van dit formulier wordt je direct doorgestuurd naar iDeal voor de betaling.
Camera huren
Optioneel; huur een camera voor les 2 via Nicole Minneboo, zie info hierboven. Prijs is inclusief BTW

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen