Digitale ledensessie over de toekomst van het stylistenvak | 5 februari

Laat je stem horen en discussieer mee! Mogen wij op jouw bijdrage en input rekenen?

De toekomst van het vak bepalen we samen!

Kom jij met ons brainstormen over de toekomst van het stylistenvak en de mogelijk veranderende rol die BNS Crisp hierin kan vervullen. Waar leggen wij de focus om jullie, onze leden, nog beter van dienst te kunnen zijn? Tijdens onze jaarlijkse ALV in juni 2021 werd ons nogmaals duidelijk dat jullie hierover veel kennis en ideeën hebben. Dat is heel waardevol. Wij horen ze graag en hopen zo inhoudelijk nog beter te kunnen programmeren en te kunnen inspelen op de ontwikkelingen in het vakgebied.

De eerste digitale sessie voor onze leden vindt plaats op 5 februari 2022 van 9.30 tot 11.00 uur. Laat je stem horen en discussieer mee! Mogen wij op jouw bijdrage en input rekenen? Schrijf je dan in via het formulier onderaan deze pagina.

PS
Op 20 januari 2022 van 9.30 tot 11.00 uur staat de eerste digitale dialoogsessie met onze partners gepland. Lijkt het jou interessant om daar een bijdrage aan te leveren. Ook daarbij ben je van harte welkom om digitaal aan te schuiven. Voor meer informatie, bekijk het agenda item.


Digitale ledensessie | 5 februari 2022

Naam(Vereist)

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen