Digi Meet & Greet: Stel al jouw vragen aan Pinterest-expert Jody Hogendoorn | 5 september

Pinterest is dé tool om jouw online performance een boost te geven. Maak op 5 september online kennis met expert Jody Hogendoorn en ontdek wat Pinterest voor jouw bedrijf kan betekenen.

We gaan het nieuwe woonseizoen gelijk goed van start en bieden vanwege enorm succes onze Masterclass Pinterest Power weer aan. Op dinsdag 5 september organiseren wij een digi Meet & Greet en met onze Pinterest Expert Jody Hoogendoorn. Je krijgt vast de eerste tips & trucs voor het zakelijk inzetten van Pinterest en uiteraard hoor je alles over de 6-delige online Pinterest masterclass die we samen met Jody hebben ontwikkeld voor onze leden.

Jody Hogendoorn

Waarom Pinterest?

Naast dat je op Pinterest de mogelijkheid hebt om je gerealiseerde projecten langdurig zichtbaar te maken en zo bij te dragen aan jouw online performance is Pinterest vooral ook de grootste visuele zoekmachine ter wereld. Mensen die bezig gaan met hun interieur gebruiken Pinterest veelvuldig om inspiratie op te doen en verzamelen afbeeldingen op hun pinboards. Hoe leuk is het als een van jouw gerealiseerde projecten de inspiratie biedt voor iemand die nog mag starten met de verbouwing of herinrichting van haar huis, winkel of kantoor. Zeker wanneer ze vanaf die inspiratie-pin met slechts een klik op jouw website belanden. Dat is misschien wel de grootste kracht van Pinterest. En hoe je die volledig kunt benutten gaan wij je leren in zes online sessies.

  • Pinterest is een grote visuele zoekmachine met e-commerce mogelijkheden.
  • Consumenten zitten vanaf de ‘inspiratie-fase’ op Pinterest.
  • Met pins bouw je eenvoudig veel traffic naar je website

Materclass Pinterest

Deze online Meet & Greet is een eerste kennismaking met Pinterest. Maar uiteraard willen wij jullie uitgebreider informeren en inspireren. Dit doen wij tijdens de 6-delige online Masterclass Pinterest Power, die we in samenwerking met Jody hebben samengesteld voor interieurprofessionals. Deze online Masterclasses worden aansluitend op de digitale Meet & Greet georganiseerd zo kun jij al starten op 18 april. Tijdens deze Masterclass komen de volgende drie zaken aan bod:

  1. Het fundament; de basis voor een goed ingericht account, zodat gebruikers jouw berichten zien en krijgen.
  2. De strategie; jouw plan voor een effectieve inzet van Pinterest voor jouw business
  3. Continuïteit en groeien; zorgen dat Pinterest blijft bijdragen aan de toename van jouw website bezoekers

Samenwerken met de expert

Wij vinden het belangrijk om samen te werken met experts die echt meerwaarde kunnen leveren voor onze leden. Jody Hoogendoorn is zo’n expert. Zij heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring als marketing- en communicatiespecialist en is een ‘early adaptor’ als het gaat om Pinterest; ze volgt al sinds het ontstaan alle ontwikkelingen op de voet. En last but not least, Jody kent de woonbranche als geen ander. Een mooiere combinatie valt er wat ons betreft niet te bedenken.

Give Away!

BNS Crisp-leden kunnen vandaag al aan de slag met hun Pinterest. In onze Kennisbibliotheek (alleen toegankelijk voor leden en partners van BNS Crisp) vind je 100 Pinterest-tips om alvast de eerste stappen te zetten.


Handige info

Datum & Tijd:

Online : 5 september 10.00 tot 11.00 uur

Kosten:

Voor de digi Meet & Greet betalen BNS Crisp-leden en -partners €25,00 . Niet leden betalen slechts €35,00. Genoemde prijzen zijn exclusief btw en er is geen restitutie mogelijk.

Let op: Er is een inschrijfformulier voor leden en een inschrijfformulier voor niet leden

(Oud)-leden die hebben deelgenomen aan de BNS Crisp-enquête van afgelopen november kunnen hun studie-voucher van 25 euro inzetten voor deze Meet & Greet of de daaropvolgende Masterclasses.


Meld je aan

Pinterest Meet & Greet | Leden | 5 september

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Maak een keuze(Vereist)
Heb jij de enquete 'de toekomst van BNS Crisp' ingevuld? Dan ontvang je een studievoucher t.w.v. € 25,-. Selecteer hiervoor de optie 'studievoucher'. Ben je blauwe gids partner dan ontvang je de Meet & Greet cadeau. Selecteer hiervoor de optie 'cadeau'.
Betaalmethode
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 
Prijs is inclusief BTW. Na het versturen van dit formulier word je direct doorgestuurd naar iDeal voor de betaling.

Pinterest Meet & Greet | Niet-leden | 5 september

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Prijs: € 42,35
Betaalmethode
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 
Prijs is inclusief BTW. Na het versturen van dit formulier word je direct doorgestuurd naar iDeal voor de betaling.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Art workshop | 2 juni | Haarlem | Werk aan de muur

Vrijdag 2 juni origaniseert BNS Crisp partner Werk aan de Muur een gratis Art workshop bij hun op kantoor in Haarlem! In een interactieve workshop maak je kennis met het interieur professional programma, handige tools voor het visualiseren van kunst in jouw interieurontwerp en laten ze zien hoe je kunt navigeren door de collectie.