Design Passage | 17 t/m 19 November 2023 | Den Haag

Drie dagen lang kan jij je onderdompelen in De Passage in Den Haag voor het Design festival. Je kan de ontwerpers, makers en kleine merken persoonlijk ontmoeten.

Eindelijk weer een designfestival in Den Haag! Design Passage is een driedaags internationaal festival dat tot doel heeft culturele diversiteit in design, vakmanschap en creatieve alternatieven zichtbaar te maken voor het publiek. Daarom werken we samen met de ambassades en culturele instituten in de stad.

Bron: Design Passage, foto ASR

Design Passage doet het sympathieke concept van Designkwartier herleven, een jaarlijks festival tussen 2012-18 dat wordt georganiseerd door het Zeeheldenkwartier. De persoonlijke ontmoeting tussen bezoekers en ontwerpers, makers en kleine merken staat ook centraal in het nieuwe designfestival. Op twee verdiepingen boven De Passage kan het publiek kennis maken met een veelheid aan kwaliteiten van jonge professionals en de interessante en soms ongewone dingen die ze maken. Wij bij WOTH houden van een uitdaging, dus werkten we samen met ambassades van design Den Haag, Wieteke van Hecke en Camilla Casiccia om dit evenement te organiseren en te cureren.

Bron: Design Passage

Waar en wanneer:

De Passage, 2511 Den Haag

17, 18 & 19 november van 11:00 – 19:00 uur

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ga met BNS Crisp naar de DDW | 27 oktober | Eindhoven

Wil jij in één dag de hoogtepunten van de Dutch Design Week zien en netwerken met collega’s uit het vak? Stap samen met ons op de fiets voor een inspirerende route door Eindhoven waarbij we diverse DDW-locaties en -exposities bezoeken.