Design District | Van Nelle Fabriek Rotterdam | 3-5 november

Design District | Vakevenement voor interieurdesign

Lange lijst met deelnemers!
Design District heeft een vliegende start gemaakt met de verkoop van standruimten voor Design District 2021. Klik hier, en scroll even door de lange lijst van top interieurdesign merken. Naast de trouwe deelnemers hebben er een aantal leuke nieuwe partijen ingetekend. Doordat er nauwelijks beurzen hebben plaatsgevonden de afgelopen tijd, zal er meer nieuws te zien zijn dan ooit te voren op Design District! Dus mis het niet, en blok 3 – 4 – 5 november alvast in je agenda!

Van Nelle Fabriek
Ook in de Van Nelle Fabriek hebben ze niet stil gezeten. De hallen zijn lekker opgefrist, er zijn duizenden vaccinaties gezet en er is een parkeerplaats bijgekomen tegenover de hoofdingang met maar liefst 250 extra parkeerplekken. Gelukkig is restaurant Black Smoke op het Van Nelle terrein weer open. Vergeet niet te reserveren als je daar wil eten in november!

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Mary Hessing maakt het nieuwe magboek van BNS Crisp! | Partnerevents | 2 september

BNS Crisp, dé Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten (met zo’n 330 leden verspreid over het land), blijft actief. Zoals u van ons gewend bent. Dat het aantal partners en leden nog steeds groeit, is goed nieuws. Maar ons optimisme kreeg onlangs nóg een boost door de nieuwe samenwerking met Mary Hessing: haar WOTH Studio zal de hoofdredactie en productie op zich nemen van Showcase 21 magazine.