De diepte in met Casambi Smart Home | 30 november | De Lichtschool

Leer alles over de technische mogelijkheden van slimme verlichting en dimmen met Casambi Smart Home. Nu bij de Lichtschool met korting voor BNS leden.

Welkom in de dim-jungle; een snelgroeiend wereldje met tal van mogelijkheden door al de nieuwe LED technologieën. Door de vele opties en toepassingen op het gebied van slimme verlichting en dimmen is het makkelijk om het overzicht te verliezen.

Je hebt onze online lichtcursus gevolgd of al eens meegedaan met de Lichtschool LIVE dagen, dus de basis van licht heb je onder de knie.

Nu wil je doorpakken en je ook op het technische vlak ontwikkelen, je wilt je opdrachtgevers een gedegen uitleg kunnen geven als het op dimmen van ledverlichting aankomt.

Je wilt het verschil kunnen uitleggen waarom ze voor een Casambi oplossing zouden kunnen kiezen en wat de voor- en nadelen daarvan zouden kunnen zijn.

Meld je dan aan voor de opfrisdag van De Lichtschool!

Wat ga je leren over Casambi?

  • Casambi is een uniek systeem. Het is op 6 verschillende manieren beter en gemakkelijker dan vergelijkbare systemen. Zo is het eenvoudig, veelzijdig, robuust, schaalbaar, toekomstbestendig en overal toe te passen. We laten je live in de showroom in het ETC zien hoe dat werkt.
  • Snel te leren, eenvoudig te beheren ; een kort introductie hoe te werken met Casambi
  • Dimmen; DALI, fase afsnij, 1-10V een update!
  • Wat zijn de voordelen van Casambi
  • Op welke wijze pas je Casambi toe in een woning?

Special Gastles – Poweruur Casambi introductie
In een vol uur geeft Colien Snaak, lichtarchitect en mede-eigenaar van Unifit een introductie Casambi. Unifit is de Nederlandse partner van Casambi, ze worden regelmatig getraind, en werken al een aantal jaar intensief met het bedrijf samen. Je kunt rekenen op een berg aan kennis tijdens dit poweruur Smart Lighting.

Meer informatie en inschrijfmogelijkheden: www.delichtschool.nl

Zie de kortinscode in het ledendeel

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ga met BNS Crisp naar de DDW | 27 oktober | Eindhoven

Wil jij in één dag de hoogtepunten van de Dutch Design Week zien en netwerken met collega’s uit het vak? Stap samen met ons op de fiets voor een inspirerende route door Eindhoven waarbij we diverse DDW-locaties en -exposities bezoeken.