Connect your Senses | Interieurprofessionaldag | 6 maart 2023 | Nieuwegein

YES, hij kan weer in je agenda: de Interieurprofessionaldag! Het gezamenlijke inspiratie-event met het thema 'Connect your Senses' van BNS Crisp, De Woonindustrie en NIA ACADEMIE vindt in 2023 plaats op maandag 6 maart.

Op maandag 6 maart vindt de interieurprofessionaldag plaats. Een uniek inspiratie-event van BNS Crisp, De Woonindustrie en NIA ACADEMIE. Dit jaar staat de dag in het teken van zintuiglijke beleving; we gaan niet alleen zien, maar ook horen, proeven, ruiken en voelen! Koop vandaag nog jouw ticket tegen het Early Bird-tarief van 30 euro (excl. Btw). 

Connect your Senses

Interieur is beleving en om te beleven gebruiken wij onze zintuigen. Zaken als licht, akoestiek, kleur en geur dragen hieraan bij en worden steeds belangrijker in het interieur. Ben jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied? Connect your senses! Tijdens de interieurprofessionalsdag wordt je geïnspireerd en geïnformeerd én worden je eigen zintuigen zeker ook geprikkeld!

Het programma is nog volop in ontwikkeling. Houd daarom deze pagina in de gaten in de gaten.

Programma

10.00 uur           Ontvangst
10.30 uur           Keynote: trends en zintuigen, trendforecaster Monique van der Reijden
11.30 uur           Workshop: licht en beleving/ trendroute / ontmoeten pop-up exposanten
12.15 uur           Zintuiglijke lunch
13.00 uur           Workshop: licht en beleving/ trendroute / ontmoeten pop-up exposanten
14.00 uur           Akoestiek dialoog met Stille Verzet, Rockfon en Mobilane
15.00 uur           Keynote: hoe ontstaan kleurentrends, Heleen van Gent Flexa ColorLab
15.45 uur           Borrel en netwerken / ontmoeten pop-up exposanten
16.30 uur           Veilig naar huis

Keynote: trends en zintuigen

Trendforecaster en journalist Monique van der Reijden, bekend van o.a. Trendcompass en producties voor Elle Decoration, trapt de dag af met een zintuiglijke trendtalk. Zij neemt je mee in de wereld van trends en brengt jou op de hoogte van allerlaatste ontwikkelingen op interieurgebied, zodat jij deze inspiratie kunt vertalen naar zinneprikkelende interieurontwerpen. LEES MEER >>

Workshop: licht en beleving

Light designer en NIA-docent Clarissa van Holland geeft een workshop met het thema ‘Licht en Beleving’. Zonder licht zie je niets, met licht kun je heel gericht bepalen waar jouw aandacht in de ruimte naartoe gaat en hoe jij een ruimte ervaart. Tijdens de workshop leer je hoe je licht inzet om meer sfeer en beleving in het interieur te creëren. LEES MEER >>

Dialoog over akoestiek

Hoe kan iets wat je niet ziet zoveel invloed hebben op de sfeer van een leefruimte? Akoestiek is vaak een sluitpost bij het ontwikkelen van een interieurplan. Hoe valt dit te verbeteren? Daarover gaan we tijdens Connect your Senses in gesprek met het Stille Verzet, Rockfon en Mobilane. Alle drie benaderen zij dit belangrijke onderwerp vanuit een andere invalshoek en dat maakt aanschuiven interessant voor iedere interieurstylist en -ontwerper. LEES MEER >>

Chef Gilbert Kolff

Prikkel je smaak met deze unieke lunch

De in Rotterdam gevestigde Chef Gilbert Kolff en zijn team van Fond Rotterdam verzorgen tijdens CONNECT YOUR SENSES de zintuiglijke lunch. Zonder opsmuk, maar wel zeer verfijnd en met oog voor pure smaken en details. De naam FOND betekent letterlijk basis. Het past bij de kookfilosofie van FOND; Gilbert vertelt graag verhalen via het eten op je bord; waar het vandaan komt en welke verhalen er schuilgaan achter de productie van ons eten. Hij ontwikkelt zijn gerechten met veel aandacht voor detail, inventiviteit, ambacht en volgt altijd zijn intuïtie en het ritme van de seizoenen. Plantaardig als basis, aangevuld (indien van toepassingen en gewenst) met vis, vlees, zuivel.

Flexa Kleurentrends

Keynote: hoe ontstaan kleurentrends

Heleen van Gent, Creatief Directeur van Flexa ColorLab neemt ons mee in de wereld van kleurentrends. Flexa doet al 30 jaar wereldwijd kleurenonderzoek en lanceert al meer dan 20 jaar de ColourFutures™: Flexa Kleurentrends. Maar hoe ontstaan deze kleurentrends en waar komt de Kleur van het Jaar vandaan? Heleen van Gent vertelt aan de hand van inspirerend beeldmateriaal het ontstaan van dit onderzoek waarbij er twee jaar vooruit wordt gewerkt met een groot team aan internationale trendexperts. LEES MEER >>

Schrijf je nu in!

Mis deze dag niet en schrijf je nú in met onze Early Bird-korting en betaal slecht 30 euro (excl. btw) voor een geheel verzorgde en inspirerende dag inclusief zintuigelijke lunch. De Early Bird-korting is geldig tot en met 3 februari, daarna betaal je het reguliere tarief van 40 euro (excl. btw). Wees er snel bij, het aantal voorinschrijvingen is groot en vol=vol.


Handige informatie

Locatie: De Woonindustrie, Symfonielaan 1, 3438 EW Nieuwegein

Tijd: 10:00 – 16:30 uur

Prijzen: Early Bird tot en met 3 februari: € 30,- inclusief zintuigelijke lunch (excl. BTW), daarna geldt de reguliere prijs van € 40,- inclusief zintuigelijke lunch (excl. BTW)

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Material District | 8-10 maart | Utrecht

et 150 exposanten, een materialenbeurs van 250 materialen en een lezingenprogramma met 50 sprekers staat hét materialenevent voor (interieur)architecten en R&D professionals volledig in het teken van materiaalinnovaties voor het ruimtelijke domein.

Ambiente 2023 | 3-7 feb | Frankfurt

Nieuwe perspectieven openen onverwachte kansen. Op ‘s Werelds toonaangevende beurs voor consumptiegoederen Ambiente ontdek je de veranderingen in de markt en kijken we naar de toekomst.