Brafa Art Fair | 29 januari t/m 5 februari | Brussel

De Brussels Art Fair is een van de meest toonaangevende kunstbeurzen ter wereld. Dit jaar staat Brafa in het teken van het thema Art Nouveau. Wil jij ook meer weten over kunst? Bezoek dan de beurs en/of een van de dagelijkste Art Talks.

Kunst inspireert en is voor velen een belangrijk onderdeel van hun interieur. Daarom is het ook als interieurprofessional belangrijk om een beetje op de hoogte te zijn. En waar kun je nu beter inpspiratie opdoen dan bij de meest toonaangevende beurs ter wereld. Tijden Brafa kun je niet alleen kennis maken met 130 exposanten. Tevens worden er dagelijkst inspirerende Art Talks georganiseerd.

Art Nouveau

Dit jaar bestaat de kunststroming Art Nouveau 130 jaar. Dit wordt in Brussel – de stad waar deze stroming is ontstaan (met de bouw van Hotel Tassel) en goot is geworden – groots gevierd. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Brafa hier qua thema bij aansluit.

Art Talks

Brafa houdt van kunst en wil deze passie graag delen met haar bezoeker om zo hun nieuwsgierigheid voor kunst te vergroten. Daarom worden er dagelijks lezingen gehouden over kunststromingen, het belang van cultureel erfgoed, creatief leiderschap en de juridische kant van digitale kunst. Kortom voor elk wat wils.


Handige info

Waar:

Brussels Expo I Heysel, Paleizen 3 & 4 (ingang)
Place de Belgique 1, 1020 Brussel, België

Wanneer:

29 januari t/m 5 februari

Tijd:

29 januari t/m 5 februari (uitzondering 2 februari) van 11:00 tot 19:00 uur.
2 februari van 11:00 tot 22:00 uur.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Material District | 8-10 maart | Utrecht

et 150 exposanten, een materialenbeurs van 250 materialen en een lezingenprogramma met 50 sprekers staat hét materialenevent voor (interieur)architecten en R&D professionals volledig in het teken van materiaalinnovaties voor het ruimtelijke domein.

Ambiente 2023 | 3-7 feb | Frankfurt

Nieuwe perspectieven openen onverwachte kansen. Op ‘s Werelds toonaangevende beurs voor consumptiegoederen Ambiente ontdek je de veranderingen in de markt en kijken we naar de toekomst.