BNS Crisp tafel Oost-Nederland | ROC De Gieterij | Hengelo | 28 juni 2022

Dinsdag 28 juni 2022 organiseert interieurprofessional Nynke Ott weer een fysieke BNS Crisp regiotafel voor Oost-Nederland. Dit vindt van 08:45-10:30 uur plaats op ROC De Gieterij in Hengelo. Vorig jaar heeft de tafel in combinatie met de rondleiding bij ROC De Gieterij helaas niet plaats kunnen vinden, maar aangezien er animo voor is heeft Nynke opnieuw Eddie Kempers bereidt weten te vinden om meer te vertellen.

Dinsdag 28 juni 2022 organiseert interieurprofessional Nynke Ott weer een fysieke BNS Crisp regiotafel voor Oost-Nederland. Dit vindt van 08:45-11:30 uur plaats op ROC De Gieterij in Hengelo. Vorig jaar heeft de tafel in combinatie met de rondleiding bij ROC De Gieterij helaas niet plaats kunnen vinden, maar aangezien er animo voor is heeft Nynke opnieuw Eddie Kempers bereidt weten te vinden om meer te vertellen.

Tijdens de tafel draait het niet alleen om onderwijs en het ROC, maar ook hoe de functies van het monumentale gebouw samensmelten tot één inspirerend ontwerp.

Het pand is een knap voorbeeld van duurzaamheid, upcyclen en recyclen. Eddie Kempers gaat alles vertellen over het bijzondere gebouw. Het stalen skelet van de voormalige ijzergieterij is omgebouwd tot een inspirerende omgeving voor student en medewerker van het ROC van Twente. Oude elementen zijn zoveel mogelijk intact gelaten, wat een mooie uitstraling geeft. Over circulair en duurzaamheid gesproken! 

Uiteraard is er tijdens deze tafelbijeenkomst voldoende gelegenheid om elkaar te spreken en te netwerken. Daar gaat het inmiddels om.

Het programma van 28 juni 2022:
08:45 uur: inloop
09:00 uur: rondleiding
Aansluitend koffie/ thee en gelegenheid ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren
11:30 uur: afronden

Bereikbaarheid:
ROC Twente – De Gieterij is goed bereikbaar voor meerdere vervoersmiddelen. Zo zijn er voldoende parkeergelegenheden in de omgeving. Kom je met het OV? Station Hengelo ligt op loopafstand van het ROC. Klik hier om jouw reis naar De Gieterij te plannen.

Inschrijven en tarieven:
Meld je nu aan* door te mailen aan Nynke: [email protected], want vol=vol! * De aanmelding is definitief nadat de onkosten van €7,50 zijn voldaan: NL27ABNA0400750724 t.n.v. N. Ott o.v.v. BNS Crisp. 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Elevator Pitches | Nidum X Festival Interieur | 24 juni 2022

Tijdens Nidum X Festival Interieur (24 juni 2022) heb je de gelegenheid om te kiezen tussen twee programmaonderdelen: elevator pitches of inspiratieroute Nidum en Ovum. Bij de elevator pitches zijn er enkele sprekers over onderwerpen als kunst en dessin. Hier lees je over de pitchers en de merken die zij aan bod laten komen.