BNS Crisp only Masterclass bij Mastello | 12 oktober | Mastello Experience Center

NEW: Speciale Mastello sanitaire cursus exclusief voor BNS Crisp leden! Schrijf je snel in, er zijn maar 20 gratis plekken beschikbaar!

Als interieurprofessional weet je hoe belangrijk een goed ingericht huis is. Maar hoe zit het met de badkamer? Jaarlijks worden er 330 duizend badkamers in Nederland gerenoveerd of geplaatst. De badkamer is, samen met de keuken, één van de duurste ruimtes in huis, en nog maar weinig interieurprofessionals hebben de badkamer in hun corebusiness zitten. Dit biedt kansen! Ben je nog niet bekend met het ontwerpen of stylen van de badkamer? Schrijf je dan in voor de basiscursus ontwerpen voor de sanitaire ruimte!

Basiscursus ontwerpen voor de sanitaire ruimte

Na het grote succes van de vorige trainingen, waar meer dan 220 interieurprofessionals aan hebben deelgenomen, wordt het tijd voor een exclusieve BNS Crisp members only editie, waarin we je meenemen in het ontwerpen van de sanitaire ruimte.

Deze cursus wordt op donderdag 12 oktober gegeven door ervaren badkamerspecialisten in het gloednieuwe Experience Center van Mastello. De cursus zal van 16.00 uur tot 19.00 uur zijn. Ben jij er ook bij?

Praktisch

Wanneer: 12 Oktober 16:00 – 19:00 uur
Waar: Mastello Experience Center in Hilversum.
Gebruik de speciale code om je ticket te reserveren via de link! Code: MASTELLOxBNSCRISP


Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ga met BNS Crisp naar de DDW | 27 oktober | Eindhoven

Wil jij in één dag de hoogtepunten van de Dutch Design Week zien en netwerken met collega’s uit het vak? Stap samen met ons op de fiets voor een inspirerende route door Eindhoven waarbij we diverse DDW-locaties en -exposities bezoeken.