Bezoek aan van Gogh museum met Muurmeesters | Amsterdam | 22 september

Sylvia, de oprichter van Muurmeesters, is uiteraard ook aanwezig om iets te vertellen over het ontstaan van Muurmeesters en de toepassing van deze meesterwerken.

Rondleiding Van Gogh Museum van 10.45-12.15 uur.

Wie kent hem niet, die meesterlijke postimpressionist uit de 2e helft van de 19e eeuw. Het levensverhaal van Vincent is net zo kleurrijk en indrukwekkend als zijn schilderijen. Van Goghs invloed op het expressionisme, het fauvisme en de vroege abstractie was enorm, net als op de moderne twintigste-eeuwse kunst.

Muurmeesters is trots op een officiële samenwerking met het museum. Zo hebben wij toegang tot de best mogelijke bestanden en kunnen we gegarandeerd de hoogste kwaliteit bieden. Ook biedt het de mogelijkheid tot Muurmeesters met een extra grote maatvoering. Extra waardevol, met elke aankoop wordt het Van Gogh Museum ondersteund.

BNS bezoek aan het Van Gogh Museum met Muurmeesters
Samen met het museum wordt een rondleiding georganiseerd voor BNS Crisp leden. Van een rondleider hoor je alles over Van Goghs meesterwerken. Met een groep van maximaal  4 personen, zo kan iedereen voldoende afstand houden van elkaar. Sylvia, de oprichter van Muurmeesters, is uiteraard ook aanwezig om iets te vertellen over het ontstaan van Muurmeesters en de toepassing van deze meesterwerken.

Kom je ook? Vul het formulier onderaan deze pagina in om je aan te melden!


Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

excellent

EXCELLENT WOONBEURS | 25 t/m 28 November | Rotterdam

Of het nu gaat om kunst, designmeubelen, architectuur -zowel binnen als buiten-, woonaccessoires of auto’s en boten, op de Excellent Woonbeurs sta je midden in de beleving. Daar kun je alles zien, ruiken voelen en horen.