Bezoek aan van Gogh museum met Muurmeesters | Amsterdam | 2 december

Rondleiding Van Gogh Museum op woensdag 2 december 2020  van 11.00-13.00 uur.

Wie kent hem niet, die meesterlijke postimpressionist uit de 2e helft van de 19e eeuw. Het levensverhaal van Vincent is net zo kleurrijk en indrukwekkend als zijn schilderijen. Van Goghs invloed op het expressionisme, het fauvisme en de vroege abstractie was enorm, net als op de moderne twintigste-eeuwse kunst.

Muurmeesters is trots op een officiële samenwerking met het museum. Zo hebben wij toegang tot de best mogelijke bestanden en kunnen we gegarandeerd de hoogste kwaliteit bieden. Ook biedt het de mogelijkheid tot Muurmeesters met een extra grote maatvoering. Extra waardevol, met elke aankoop wordt het Van Gogh Museum ondersteund.

BNS bezoek aan het Van Gogh Museum met Muurmeesters
Samen met het museum wordt een rondleiding georganiseerd voor BNS Crisp leden. Van een rondleider hoor je alles over Van Goghs meesterwerken. Met een groep van maximaal  4 personen, zo kan iedereen voldoende afstand houden van elkaar. Sylvia, de oprichter van Muurmeesters, is uiteraard ook aanwezig om iets te vertellen over het ontstaan van Muurmeesters en de toepassing van deze meesterwerken.

Kom je ook?
Klik hier om je aan te melden!

 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Webinar Intersteel | 8 december

Aangezien deurbeslag met regelmaat wordt gebruikt, is ook de techniek en de kwaliteit een belangrijk onderdeel om kort aandacht aan te besteden. Maarten vertelt je waar op te letten bij de juiste keuze van deurbeslag en bijpassende accessoires.

Digitale Trendpresentatie | Jan Trendman | 4 en 11 december

Instant inspiratie bij de start van elk seizoen. Hierdoor ben je je direct bewust van de wensen en behoeftes van je klanten en kan je hen op de best mogelijke manier bedienen. Je kan het product of de dienst creëren waarvan je klant nog niet weet dat ze het willen.