Betoverde zolder online sessie | 1 juni | online

Maak kennis met BNS Crisp partner de Betoverde Zolder en ga een leuke samenwerking aan! Stel al je vragen over op maat gemaakte meubels van massief hout en kom alles te weten over houten tafels.

BNS Crisp partner, De Betoverde Zolder maakt kwalitatief hoogwaardige designmeubels écht op maat in hun eigen meubelmakerij.  Zij hebben een inspirerende woonwinkel, waar je de mooiste meubels ziet, door hun eigen meubelmakers gemaakt. 

Tijdens deze gratis online sessie vertellen zij meer over hun bedrijf, waarom ze dit werk doen en waar ze voor staan. Ook gaan ze het hebben over wat zij voor de BNS Crisp leden kunnen betekenen en andersom in de vorm van een samenwerking.

Er wordt speciaal aandacht besteed aan houten tafels, welke maat tafel is nodig voor 8 personen? Waar moet ik rekening mee houden met bepaalde stoelen? Wat is een fijne tafelpoot?

Naast tafels heeft de Betoverde Zolder ook kasten, tuinmeubels, accessoires en stoelen. 

Datum: 1 juni
Tijd: 9.00 uur
Kosten: gratis voor BNS Crisp leden
Waar: online

Beelden: de Betoverde Zolder

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Art workshop | 2 juni | Haarlem | Werk aan de muur

Vrijdag 2 juni origaniseert BNS Crisp partner Werk aan de Muur een gratis Art workshop bij hun op kantoor in Haarlem! In een interactieve workshop maak je kennis met het interieur professional programma, handige tools voor het visualiseren van kunst in jouw interieurontwerp en laten ze zien hoe je kunt navigeren door de collectie.