Beekwilder inspirerende Meet & Greet | Amsterdam | 29 september 2022

BNS Crisp heeft sinds kort een nieuwe Brons-parnter erbij: Beekwilder. Om dit te vieren en jullie kennis te laten maken, organiseren we een inspirerende Meet & Greet op locatie in Amsterdam. Die middag presenteert manager Claudia Stefanutto en legt ze uit wat voor services Beekwilder biedt. Ook is er een trendpresentatie over kerst(decoraties) + rondleiding door de kerstshowrooms. En natuurlijk is een borrel niet te missen.

BNS Crisp heeft sinds kort een nieuwe Brons-parnter erbij: Beekwilder. Om dit te vieren en jullie kennis te laten maken, organiseren we een inspirerende Meet & Greet op locatie in Amsterdam. Die middag presenteert manager Claudia Stefanutto en legt ze uit wat voor services Beekwilder biedt. Ook is er een trendpresentatie over kerst(decoraties) + rondleiding door de kerstshowrooms. En natuurlijk is een borrel niet te missen.

Programma

14:00 – Ontvangst bij Beekwilder
14.15-14.45 – Presentatie Claudia Stefanutto (manager Beekwilder) over de services die zij bieden
14.45-16.15 – Trendpresentatie kerst door hun Art Director Roosmarijn Jonker en rondleiding door de kerstshowrooms
16.15-17.30 – Borrel met een hapje, waar ruimte is voor vragen en ontmoetingen 😉

Informatie dat aan bod komt

Stylistes hebben een portfolio van klanten, die hun privé huis of bedrijf in de kerstsferen willen brengen en daarin volledig ontzorgd willen worden. De kerststylingservice van Beekwilder kan voor de stylist een interessante uitbreiding in haar aanbod naar haar klanten zijn. Zij weet als geen ander de wensen en de smaak van de klant en daardoor kan ze, eventueel samen met een specialist van Beekwilder, of met de klant, in Beekwilder’s showrooms kerstdecoraties uitzoeken en samenstellen. Beekwilder Services kan een Fullservice concept* aanbieden waarin ze de klant (en de stylist) volledig ontzorgen. 

*Fullservice houdt in dat zij het: compleet decoreren, leveren, plaatsen op locatie, afbouwen en inpakken, ophalen, opslaan op het Beekwilder distributiecentrum en voor volgend jaar weer restylen.

De keuze uit Beekwilder Services’ kerstassortiment is eindeloos! Zie hieronder voor een greep uit een paar van de vele projecten, gedaan voor hun klanten.

Over Beekwilder

Beekwilder gelooft in de aantrekkingskracht van presentatiekracht. Al sinds 1923 bieden ze producten en diensten aan die bijdragen aan indrukwekkende productpresentaties, sfeervolle horeca-interieurs of een optimale winkelbeleving. Het bedrijf beslaat 4 naast elkaar gelegen panden op de Prins HendrikkadeAmsterdammet met meer dan 3000m² aan showrooms, winkels, kantoren en studio’s en een eigen distributiecentrum in Diemen. Hun internationale klantenkring is divers qua branche en bedrijfsgrootte. Naast de verkoop van artikelen, biedt Beekwilder fullservice maatwerk diensten, van concept tot styling en bevestiging voor projecten van klanten. Beekwilder doet zaken in meer dan 20 landen en ze hebben vaste steunpunten in Hong Kong en Shanghai.

Over Roosmarijn Jonker

Tijdens deze dag geeft Roosmarijn onder andere de trendpresentatie kerst.

Roosmarijn Jonker is afgestudeerd aan de Academie Artemis en heeft de HBO Bachelor, allround styling, mode, media, interieur en grafisch vormgeving behaald. Momenteel is ze werkzaam als Art Director bij Beekwilder. Roosmarijn is verantwoordelijk voor de collectievorming, het externe beeld en alle uitingen van Beekwilder door middel van showrooms, etalages, catalogi en andere presentatievormen. Daarbij draagt ze haar creatieve visie op een inspirerende manier over op de directie, marketing, de stylisten, de bedrijfsleider en de inkoop. Roosmarijn kan snel schakelen en inspelen op de beroepspraktijk. Toekomstige ontwikkelingen naar eigen visie commercieel vertalen en implementeren is geen enkel probleem en doet ze met veel plezier.

Roosmarijn Jonker (Art Director bij Beekwilder)

Locatie

Beekwilder ligt centraal gelegen en met 5 minuten lopen van Amsterdam Centraal Station. Let op: Amsterdam kan druk zijn. Neem ruim van te voren de tijd om op tijd te komen en niks te hoeven missen van dit mooie programma. Klik op onderstaande link om alvast jouw route te plannen met Google Maps.

Beekwilder B.V.
Prins Hendrikkade 16-19
1012 TL Amsterdam

Aanmelden

Leden & niet-leden zijn welkom. Let op: er zijn dus twee inschrijfformulieren. De maximale groepsgrootte is 20-25 personen, dus schrijf je snel in!

Nog geen lid? Kom kennismaken!

Niet-leden betalen € 15,- incl. btw voor deelname aan het programma. Mocht je na afloop besluiten om volledig BNS Crisp lid te worden dan ontvang je het inschrijfgeld retour. Deelnemers ontvangen na afloop het Stylist magazine t.w.v. euro 14,95 cadeau, hoe leuk is dat?

Bij ‘no show’ wordt er € 10,- in rekening gebracht.

Aanmelden Beekwilder | LEDEN


Aanmelden Beekwilder | NIET-LEDEN

  • Prijs:
    Prijs inclusief BTW

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Masterclass The History of Wallpaper | Issabella van Baaren en magazine Herenhuis | Amersfoort | 30 september & 11 november 2022

Issabella van Baaren en magazine Herenhuis organiseren op 30 september en 11 november 2022 de masterclass ‘The History of Wallpaper’. In het ochtendprogramma komen diverse technieken en symboliek van patronen aan bod. Na de inbegrepen lunch verplaatst de Masterclass naar de Volmolen in Amersfoort, waar de katoendrukkerij is gevestigd. Hier maak je o.a. kennis met de blokdruktechniek en ga je er ook daadwerkelijk mee aan de slag.

GLUE Amsterdam | 15 t/m 17 september 2022

Op een mooie dag in september een route volgen langs allerlei designs. Wie wilt dat nou niet? Gelukkig komt GLUE Amsterdam eraan: een driedaagse designroute van en voor Amsterdamse ontwerpers, het grote publiek, architecten, merken, showrooms, galeries, academies en andere collega’s.