Regiotafel Noord-Holland | Bedrijfsbezoek de Eekhoorn & Graham & Brown | 28 september | Hoorn | Gratis voor leden & merkpartners

Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen bij de Eekhoorn & Graham & Brown? En daarboven op nog veel inspiratie en de nieuwste collecties willen zien? Als je lid bent van BNS Crisp of BNS Crisp merkpartner bent, dan neem je GRATIS deel aan dit bezoek!

Op 28 september 2023 heeft BNS weer een mooi en kleurrijk programma samengesteld voor een bedrijfsbezoek. Wil jij graag deelnemen maar ben jij nog geen lid of merkpartner? Bekijk hier de mogelijkheden voor een lidmaatschap.

Experience Center de Eekhoorn, al meer dan 40 jaar expert op gebied van design, productie en meubels en onder andere bekend van de labels VT Wonen, BePureHome en Wood en Graham & Brown, die al meer dan 80 jaar ervaring heeft in wandbekleding heten ons welkom op 28 september.

Experience Center de Eekhoorn

Zowel het Experience Center de Eekhoorn als Graham & Brown hebben een leuk programma samengesteld om de nieuwste producten te laten zien en een kijkje achter de schermen te geven. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Genoeg te ontdekken met deze bedrijven, die met hun tijd mee gaan en steeds weer weten te inspireren.

Programma

9.30 uur Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers bij de Eekhoorn
10.00 uur Start programma
11.30 uur Einde programma bij de Eekhoorn
12.00 uur Lunch bij de Food Box op Agriport 57 in Middenmeer
13.00 uur Ontvangst bij Graham & Brown
14.30 uur met uitloop tot 15.00 uur Afsluiting

Graham & Brown

Praktisch

Datum: 28 september 2023
Locaties:
Experience Center de Eekhoorn, Jan Tinbergenweg 1, 1689ZV Hoorn
Food Box op Agriport 57 in Middenmeer
Graham & Brown, Agriport 99, 1775TA Middenmeer
Kosten: gratis voor BNS leden en merkpartners, bij een no-show wordt er 13,50 euro incl btw in rekening gebracht i.v.m. de lunchreservering bij The Food Box. Max 25 leden kunnen mee, dus wees er snel bij!

Aanmelden voor 24 september bij BNS Crisp lid selma@stylingcentraal.nl.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ga met BNS Crisp naar de DDW | 27 oktober | Eindhoven

Wil jij in één dag de hoogtepunten van de Dutch Design Week zien en netwerken met collega’s uit het vak? Stap samen met ons op de fiets voor een inspirerende route door Eindhoven waarbij we diverse DDW-locaties en -exposities bezoeken.