Bedrijfsbezoek Cerriva | Oldenzaal | 28 maart

Op dinsdag 28 maart vanaf 15:00 uur zijn we van harte uitgenodigd in het Ceramic Design Centre van onze fijne nieuwe BNS Crisp gouden partner Cerriva in Oldenzaal.

Op dinsdag 28 maart vanaf 15:00 uur ben jij van harte uitgenodigd om samen met ons een bezoek te brengen aan het Ceramic Design Centre van onze fijne nieuwe BNS Crisp gouden partner, Cerriva, in Oldenzaal! Cerriva is al meer dan 20 jaar Cerriva is al meer dan 20 jaar een gevestigde naam in de keramische wereld en tijdens dit bezoek maken wij kennis met het bedrijf, worden we op de hoogte gebrachte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en krijgen we uiteraard een rondleiding door het inspirerende Design Centre.

Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie voor jouw interieurontwerpen? Ga met ons mee op bedrijfsbezoek! Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van tegels, platen en glas mozaïek en doe inspiratie op die je kunt gebruiken voor jouw eigen projecten. #TilesThatConnect

Over Cerriva

Ooit begonnen op een zolderkamer met alleen agenturen voor Italiaanse en Spaanse tegelfabrikanten en door te blijven vernieuwen, uitgegroeid tot een onderneming met 18 medewerkers, gehuisvest in een pand in Oldenzaal waar alles onder een dak is samengebracht in het Ceramic Design Centre: kantoor, opslag en showroom. 

De naam Cerriva is een samenvoeging van de Italiaanse woorden ‘ceramica’ (keramiek) en ‘riva’ (oever), of wel ‘Tegels van het Oever. Een verwijzing naar de founder en huidige eigenaar/directeur Gerrit van het Oever. Vanuit het Ceramic Design Centre bedienen ze hun (groot)-handelaren, architecten en zakelijke opdrachtgevers.

Ceramic Design Centre

In het vernieuwde Ceramic Design Centre toont Cerriva je alle nieuwe producten en innovaties. Je vindt hier een uitgebreide opslag van monstertegels uit diverse collecties, waardoor je een goed beeld krijgt van de vele mogelijkheden. Cerriva helpt je graag om de juiste keuzes te maken en ontwerpen te laten aansluiten op de doelgroep, functie van de tegel en de ruimte waarin de tegel wordt toegepast.

Tegels als bron van inspiratie!

Het kan soms lastig de perfecte tegel te vinden die perfect past bij de mens, functie en ruimte waarvoor deze bedoeld is. Cerriva heeft een uitgebreide beeldbank zodat je gemakkelijk het assortiment kunt doorzoeken. Middels een slimme zoekfunctie en handige filters kun je eenvoudig producten ontdekken die aan specifieke wensen en eisen voldoen.


Handige info

Data: Dinsdag 28 maart
Tijd: van 15:00 tot 17:30 uur
Locatie: Textielstraat 6, 7575 CA Oldenzaal – Cerriva Oldenzaal

Aanmelden

Meld je aan door een mail te sturen naar info@bnscrisp.nl. Na aanmelding verwachten we dat je er ook echt bij bent en geven we je aanmelding door aan Cerriva. Kun je niet komen meld je dan van te voren af.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Design route | Haarlem | 14 april

Na de leuke en inspirerende dag die we afgelopen november in Den Bosch beleefd hebben, gaat BNS dit keer op tour op 14 april door het prachtige en gezellige Haarlem. Tijdens onze design route maken we een aantal stops.